Uitzending
Studio Max Live - Aflevering 75

Aflevering 75

Studio Max Live

30-1-2013

| 911 x bekeken | 0 reacties
5
De dames van de Culturele Apotheek verstrekken recepten voor alle vragen en behoeftes van het moment. Te gast is Leoni Jansen.
Zangeres en actrice Leoni Jansen hoorde op haar 16e dat haar vader fout was in de oorlog. Negen jaar na zijn overlijden ging zij op zoek naar zijn verleden. Ze deed verslag van haar zoektocht in het boek en in de gelijknamige theatervoorstelling 'Geheim, het oorlogsverhaal van mijn vader'.

Ooit was ItaliŽ wereldberoemd om haar textiel, nu zit de kledingindustrie in het slop. Een Nederlandse oud-profwielrenner bedacht een plannetje om de kledingbranche nieuw leven in te blazen, hij doet dit met afgedankte kleding uit Nederland. Correspondent Hedwig Zeedijk doet verslag.

Akke Visser en Marije Wilmink reizen met hun Culturele Apotheek langs bibliotheken, festivals en congressen. Voor alle vragen en behoeftes van het moment verstrekken ze recepten. Geen medicijn of zweverige workshop, maar een literaire tip moet hun cliŽnten er weer bovenop helpen.

Deze uitzending van het programma Studio Max Live met de titel Aflevering 75 is uitgezonden op woensdag 30 januari door MAX. Te gast was Leoni Jansen. De presentatie was in handen van Frank du Mosch en Cilly Dartell.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie