Uitzending
Schepper & co - 4-3-2011

4-3-2011

Schepper & co

933 x bekeken | 0 reacties
6
De eerste aflevering van een nieuwe miniserie: Wina Hordijk, luchthavenpastor. Dagelijks passeren 100.000 mensen de luchthaven van Schiphol. Onder hen zijn er altijd die hulp of opvang nodig hebben. En van de mensen die reizigers of hun familie kan bijstaan als ze daar behoefte aan hebben, is luchthavenpastor Wina Hordijk.

Pete Pronk is verhalenverteller van beroep en begeleidt mensen tijdens zijn workshops stemexpressie. Volgens Pronk is de stem rechtstreeks verbonden met het hart en de ziel. Help me, geef me stem. Dat is volgens hem waar het in ieders leven om draait: gezien en gehoord te worden.

Het dilemma van deze week: Mijn neef heeft een jongerenuitkering vanwege een hevige ADHD-stoornis. Nu zit hij de hele dag achter de computer te gamen. Hij heeft geen vrienden en ziet er ongezond uit. Zijn moeder laat het allemaal gebeuren en zijn vader ziet hij nauwelijks. Mag ik als oom me hier mee bemoeien?

Presentatie: Jacobine Geel.

Deze uitzending van het programma Schepper & co is uitgezonden op vrijdag 4 maart door de NCRV. De presentatie was in handen van Jacobine Geel.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie