Programma
Samen Uit, Samen Thuis?

Samen Uit, Samen Thuis?

6
Samen Uit, Samen Thuis? is een datingshow op RTL4. In het programma maken vrijgezelle 45-plussers een bijzondere reis die al jaren op hun bucketlist staat. De singles worden tijdens hun droomreis vergezeld door drie potentiŽle liefdespartners. De zeven singles die het avontuur aandurven zijn Aleksandra (46), Bart (60), Cliff (46), Eric (63), Mehrnaz (56), Robin (51) en Sandra (51). Ze gaan er samen op uit, maar met wie komen ze na de droomreis samen thuis?
De eerste uitzending van Samen Uit, Samen Thuis? is nog niet online beschikbaar. Zet een wekker op Samen Uit, Samen Thuis?

(En je ontvangt een mail zodra er een uitzending van Samen Uit, Samen Thuis? online beschikbaar komt)
Nieuws over Samen Uit, Samen Thuis?
 • Samen Uit, Samen Thuis? - 45-plussers maken droomreis met drie potentiële liefdespartners

  45-plussers maken droomreis met drie potentiŽle liefdespartners

  20-1-2023

  Na B&B Vol Liefde komt RTL4 met een nieuwe datingshow die zich afspeelt in het buitenland. In het nieuwe programma Samen Uit, Samen Thuis? reizen vrijgezelle 45-plussers naar een plek die al jaren op hun bucketlist staat. Dit doen zij niet alleen, maar samen met drie potentiŽle liefdespartners.

  Zeven vrijgezelle 45-plussers durven het avontuur aan. Via de website rtl.nl/samenuitsamenthuis is het nu mogelijk om je aan te melden om met ťťn van deze zeven kandidaten mee op reis te gaan naar een bijzondere plek. De vraag is: ze gaan samen uit, maar met wie komen ze samen thuis?

  De droomreizen zullen begin dit jaar plaatsvinden. Het programma zal in het najaar van 2023 te zien zijn op RTL4. De zender komt dit najaar ook met een winterse spin-off van B&B Vol Liefde, waarin Nederlandse singles die een onderneming runnen in skigebieden op zoek gaan naar de liefde.
  Lees verder
Samen Uit, Samen Thuis? info
Over dit programma