Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 83

Aflevering 83

RTL Late Night

6-5-2015

| 2502 x bekeken | 0 reacties
5
Romee Strijd houdt de Nederlandse eer hoog als Victoria's Secret Angel. Jan Jaap van der Wal bespreekt vluchtelingen in zijn maandelijkse cabaret. RenÚ Timmer zoekt zelf naar de oorzaak van de dood van zijn zoon.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Zo beschermen we ons tegen astero´den
Twee jaar geleden werd Rusland opgeschrikt door de inslag van een kleine meteoriet. Maar stel nu dat er een gigantische kei op onze aarde afzoeft? Vandaag werd bekend dat Europese en Amerikaanse ruimtevaartorganisaties de handen ineen slaan om zo'n astero´de uit zijn baan te brengen. Hoe groot is de dreiging volgens Govert Schilling?

FC Groningen-fan Romee verrast met clubshirt
Je zou het zo op het eerste gezicht misschien niet zeggen, maar Romee Strijd is een groot fan van voetbalclub FC Groningen. In RTL Late Night werd ze verrast met clubshirt. Een speciale, want haar naam en rugnummer 19 (haar leeftijd en geboortedag) staan erop!

Forensisch patholoog zet vraagtekens bij dossier Lesley
Vijf jaar na de dood van Lesley Timmer is er nog altijd veel onduidelijk over zijn dood. De politie houdt het op zelfmoord, maar Lesley's vader RenÚ Timmer is ervan overtuigd dat zijn zoon vermoord is. Ook forensisch patholoog Frank van de Goot zet zijn vraagtekens bij het dossier.

Vader wil raadsel rond dood zoon Lesley oplossen
Vijf jaar na de dood van Lesley Timmer is er nog altijd veel onduidelijk over zijn dood. De politie houdt het op zelfmoord, maar Lesley's vader RenÚ Timmer is ervan overtuigd dat zijn zoon vermoord is.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jan Jaap van der Wal en Govert Schilling te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 83 werd uitgezonden op woensdag 6 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie