Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 81

Aflevering 81

RTL Late Night

4-5-2015

| 1907 x bekeken | 0 reacties
5
Chris Gardner: van zwerver tot multimiljonair. Peter R. de Vries pakt internetpesters hard aan in zijn nieuwe programma. De heftige reis naar Auschwitz van Barbara Barend. Eric Arnold ontsnapte aan de dood toen hij op de Mount Everest getuige was van een lawine.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Chris Gardner dankt God voor boze stiefvader
Chris Gardner had een gewelddadige stiefvader die hem met Kerst in zijn nakie buiten zette terwijl het twintig graden vroor. Chris vertelt aan Humberto dat hij dat nooit zo vergeten, maar het nu gebruikt. "Ik gebruik het om de vader te worden die ik nu ben."

Chris Gardner: van zwerver tot multimiljonair
Chris Gardner zwierf ooit compleet berooid met zijn zoontje op straat rond, maar inmiddels is -ie multimiljonair. Hoe werd hij zo succesvol dat Will Smith zijn levensverhaal verfilmde?

Peter R. de Vries noemt politiewerk een lachertje
Peter R. de Vries opent de jacht op cyberpesters. Hij spoort de internet-pestkoppen op en confronteert ze met hun abnormale gedrag. Volgens Peter neemt de politie het cyberpesten niet serieus.

Peter R. de Vries opent jacht op cyberpesters
Peter R. de Vries opent in een nieuw programma de jacht op cyberpesters. Hij spoort de internet-pestkoppen op en confronteert ze met hun abnormale gedrag. Waarom? Om vooral het leven van de slachtoffers weer wat draaglijker te maken.

Simpelweg geluk dat Eric lawine Nepal overleefde
Bergbeklimmer Eric Arnold ontsnapte aan de dood op de Mount Everest in Nepal waar als gevolg van de aardbeving een lawine over het basiskamp heen raasde. Volgens Eric is het puur geluk dat hij nu nog leeft.

Eric Arnold ontsnapte aan de dood in Nepal
Bergbeklimmer Eric Arnold ontsnapte aan de dood op de Mount Everest in Nepal waar als gevolg van de aardbeving een lawine over het basiskamp heen raasde. Hierbij vielen achttien doden en raakten meer dan zestig mensen gewond. Dit weekend keerde hij terug.

Humberto Tan onderschrijft wens Mark Bos
Nog geen twee weken geleden was journalist Mark Bos te gast in RTL Late Night. Hij was doodziek en vertelde dat er een dag moet komen waarop elke kankerpatiŽnt een bandje draagt, ook vrienden en familie. Een eerste stap om gehoord te worden. Humberto onderschrijft die wens.

Frits Barend kreeg expres Duitse voornaam
De oma van Barbara Barend was ook na de Tweede Wereldoorlog bang. Toen Frits Barend, de vader van Barbara werd geboren, gaf ze hem expres een Duitse naam, zodat het niet Joods klonk.

'Geschiedenis familie Barend mag niet verloren gaan'
Barbara Barend bezocht het concentratiekamp Auschwitz waar 42 familieleden direct na aankomst werden vergast. Omdat ze niet wil dat die geschiedenis verloren gaat, maakte ze de indrukwekkende documentaire In het spoor van de familie Barend.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Barbara Barend en Peter R. de Vries te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 81 werd uitgezonden op maandag 4 mei door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee