Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 68

Aflevering 68

RTL Late Night

28-11-2013

| 2024 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De ellende van een scheiding
Na Verslaafd! en Gepest komt Peter van der Vorst met een nieuw spraakmakend, maatschappelijk programma. Aan tafel bij Humberto doet hij er alles over uit te doeken.

200 jaar Koninkrijk!
NOS-presentatrice Astrid Kersseboom komt vanavond vertellen over 200 jaar Koninkrijk. Zij doet voor de NOS verslag van deze historische dag en legt uit waarom de viering belangrijk is. Hoe leeft de monarchie onder de mensen? En wat heeft Astrid zelf met het koningshuis?Ook voorzitter Ank Bijleveld-Schouten van het Nationaal Comité 200 jaar Koninkrijk schuift aan!

'In de zucht van Beatrix zat alles van die dag'
We blikken met Astrid terug op de heftige aanslag op het Koninklijk huis in 2009.

Coen & Sander en het carnaval van Amsterdam!
Coen Swijnenberg en Sander Lantinga hebben iets te vieren. De twee maken al zeven jaar samen radio op 3FM maar zijn nog lang niet op elkaar uitgekeken. En met weer ein neues Coen und Sander Fest in das verschiet op 29 november willen wij wel eens van de heren weten wat het geheim van hun succes is.

De Headlines!
Met ditmaal het hoofd van Jan de Hoop, het hoofd van onze koning en het hoofd van onze Luuk. Joe!

'Ik wil klaar zijn voordat de wol op is'
Sander zat een tijd terug tegen een burnout aan. Nu gaat het gelukkig weer de goede kant op, maar het mediavak blijkt lastig. Hoe zit het met de andere gasten aan tafel?

In deze uitzending van RTL Late Night waren Ank Bijleveld, Astrid Kersseboom, Coen Swijnenberg, Peter van der Vorst en Sander Lantinga te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 68 werd uitgezonden op donderdag 28 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie