Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 67

Aflevering 67

RTL Late Night

27-11-2013

| 3042 x bekeken | 0 reacties
3
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

RTL Late Night "Aflevering 67"
Latenighttalkshow waarin Humberto Tan gasten ontvangt uit de wereld van entertainment, sport en politiek, die midden in het nieuws staan.

'Dat is waar muziek over gaat'
Alain Clark trad vorige week nog op voor de koning en koningin op Aruba, kreeg afgelopen weekend een staande ovatie op het Songbird Festival in Rotterdam en werkt ondertussen ook keihard aan zijn nieuw album. Deze plaat komt pas in het voorjaar uit, maar RTL Late Night heeft alvast de primeur van de allernieuwste single van Alain: Anywhere Else!

'Geholpen' klinkt alsof je het over een huisdier hebt
Myrthe van der Meer legt uit hoe zij met haar geestesziekte omgaat.

'Ik weet niet eens wat de definitie van gezellig is'
Myrthe leek alles te hebben: leuke baan, geweldige vriend, maar ondertussen zat ze diep in de geestelijke problemen en werd ze opgenomen op een psychiatrische afdeling. Ze pende haar ervaringen op in de autobiografie Paaz. Myrthe won er 3 prijzen voor, waaronder een Viva400 award voor succesvolle vrouw. En er zijn meer grootse plannen voor haar boek!

Afgewezen op grond van zijn huidskleur
Jeffrey solliciteerde nietsvermoedend op een stageplaats, maar hij kreeg per ongeluk een interne mail terug op zijn sollicitatie waarin hij kon lezen dat hij werd afgewezen omdat hij een 'donker gekleurde (neger)' is. Hoe vaak gebeurt dit eigenlijk in Nederland en zijn we toch racistischer dan we allemaal zelf denken?

'Het doet echt pijn'
Jeffrey werd afgewezen voor een stageplaats op grond van zijn huidskleur. Wat deed het met hem toen hij dit vernam?

Mega Top 50-radiojocks
Martijn Krabbé, Herman Stok en Bart Arens zijn 3 van de dj's die zaterdag de 50ste verjaardag van de Mega Top 50 vieren. Herman Stok presenteerde de allereerste versie, 25 jaar geleden Martijn Krabbé en Bart Arens is de huidige presentator. Wat zijn de favoriete hits van de heren zelf en wie van hen dacht dat het nooit wat zou worden met The Beatles?

De Headlines!
Met de leukste nieuwsduider van Nederland: Luuk Ikink!

In deze uitzending van RTL Late Night waren Alain Clark, Herman Stok en Martijn Krabbé te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 67 werd uitgezonden op woensdag 27 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!