Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 66

Aflevering 66

RTL Late Night

11-4-2016

| 1292 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: Zwemster Ranomi Kromowidjojo legt uit waarom het van belang is goed te keren tijdens het zwemmen. -Het doek is gevallen voor 'Campinglife'. Presentator Sander Janson schuift aan. -Documentairemaakster Jessica Villerius mocht mee met dé antiterreureenheid van Nederland. Ze is samen met Hoofd Dienst Speciale Interventies, Remmert Heuff, en politiechef Landelijke Eenheid, Jannine van den Berg, te gast. -Dordrecht is in de ban van een gifschandaal. Een gesprek met Ingrid de Groot en Peter Groenendijk en een aantal slachtoffers.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Heftig: antiterreureenheid in actie!
Programmamaker Jessica Villerius volgt de antiterreureenheid DSI tijdens hun werkzaamheden. Hoe reageren zij op een melding?

Antiterreureenheid totaal anders dan verwacht
Programmamaker Jessica Villerius volgt de onmisbare DSI tijdens hun werkzaamheden. Hoe goed is Nederland voorbereid op ernstige situaties?

Heftig: 'Ik ben mijn kind verloren'
Romy Hardon heeft elf jaar voor chemiebedrijf DuPont gewerkt. Zij vermoedt dat haar tragische zwangerschap te maken heeft met haar werkverleden.

'Er waren echt verontrustende signalen'
Het blijkt dat chemiebedrijf DuPont schadelijker is dan verwacht. Hoe heeft het zolang door kunnen gaan?

In deze uitzending van RTL Late Night waren Sander Janson, Ranomi Kromowidjojo en Jessica Villerius te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 66 werd uitgezonden op maandag 11 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie