Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 63

Aflevering 63

RTL Late Night

6-4-2016

| 1321 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Dr. Casper van Eijck en Astrid Joosten trekken ten strijde tegen alvleesklierkanker. -De Nederpop All Stars spelen volgende week een selectie van Frits Spits' favoriete Nederlandstalige muziek in het Concertgebouw en geven in de uitzending een voorproefje. -Filmmaker Pieter-Jan De Pue riskeerde zijn leven voor een film over Afghanistan en vertelt over het verbluffende eindresultaat. -Producent Alain de Levita en regisseur Mark de Cloe schuiven aan met hun Emmy Kids Award voor de Nederlandse jeugdfilm 'Rabarber'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van woensdag 6 april 2016
Luuk Ikink met de opvallendste filmpjes en het meest bijzondere nieuws van de dag. Met vandaag: Amy Schumer, verven in 3D, een Japanse seksmachine, schokkend nieuws over drugs, een reden waarom je nooit dicht bij een trap moet honkballen, een poetsende vader en zoon en vrijende schildpadden.

Kanker bestrijden met vogelgriep
Alvleesklierspecialist Casper van Eijck stelt dat vogelgriep kwaadaardige cellen kan bestrijden. Waarom wordt dat momenteel niet gebruikt als behandelmethode?

Zes weken na diagnose overleden
Bijna iedereen die alvleesklierkanker krijgt, overlijdt. Vaak al binnen een halfjaar... Astrid Joosten verloor haar man slechts zes weken na de diagnose aan alvleesklierkanker.

Hoe voelt een Emmy Award?
Gisteravond won Rabarber een Emmy Award in Cannes. Producent Alain de Levita en anderen vertellen over deze bijzondere ervaring.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Astrid Joosten, Alain de Levita en Mark de Cloe te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 63 werd uitgezonden op woensdag 6 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!