Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 62

Aflevering 62

RTL Late Night

7-4-2015

| 3092 x bekeken | 1 reacties
7
Conservator Paul Rem en Pia Douwes geven een kijkje in het leven van Sissi, de keizerin van Oostenrijk. Fajah Lourens en Arie Boomsma discussiėren over de nieuwste trend op het gebied van fitness: 30 day challenges. Vandaag begint een grootschalige oefening van het Nederlandse leger. De baas van de krijgsmacht, generaal Tom Middendorp, vertelt hierover. Marc Broussard zingt zijn single 'Another Day'.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Marc Broussard - Another Day
De Amerikaanse zanger Marc Broussard bracht zijn single Another Day ten gehore in het NH Schiller.

Arie & Fajah: 30 day challenges complete onzin
Als je de online challenges mag geloven kan je jezelf in 30 dagen beachproof trainen. Fictie of realiteit? Arie Boomsma en Fajah Lourens vinden het de grootste onzin. "Een sixpack heeft niks met trainen te maken, maar vooral met voeding", zegt Arie tegen Humberto.

De Headlines van dinsdag 7 april
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de grappigste filmpjes van de dag. Met onder andere: de Obama's vieren Pasen en een bijzondere nieuwslezer uit Amerika.

Medicijnman het probleem voor albino's Tanzania
De beelden zijn hartverscheurend van Faustine: het albino-jongetje uit Tanzania dat door zijn ouders wordt achtergelaten. De problemen rond albinisme in het Afrikaanse land zijn groot. "In het land zijn medicijnmannen actief die zeggen dat ze een ziek persoon kunnen genezen als ze een lichaam van een albino brengen. Heel veel mensen zijn laag opgeleid, dus die kun je van alles wijs maken", zegt Hans Verkaart tegen Humberto Tan.

Patrick Kluivert: Situatie albino's Tanzania verschrikkelijk
De beelden zijn hartverscheurend van Faustine: het albino-jongetje uit Tanzania dat door zijn ouders wordt achtergelaten. De problemen rond albinisme in het Afrikaanse land zijn groot. Patrick Kluivert is in Tanzania om de problematiek rondom albino's aan te kaarten. "Als je de situatie ziet, het is echt verschrikkelijk", zegt Patrick.

Albino Bas: Geen leven als albino in Tanzania
De beelden zijn hartverscheurend van Faustine: het albino-jongetje uit Tanzania dat door zijn ouders wordt achtergelaten. De problemen rond albinisme in het Afrikaanse land zijn groot. Bas Barendregt is zelf albino en is blij dat hij in Nederland geboren is. "Je hebt geen leven als Albino in zo'n land", zegt Bas tegen Humberto.

Pia Douwes: Ik begreep Sissi steeds meer
Vrijdag opent in Paleis het Loo een tentoonstelling over het leven en werk van Keizerin Sissi. De glitter, glamour maar ook de donkere kanten van Elizabeth. Pia Douwes speelde meer dan 1000x de rol van Sissi in de musical Elizabeth. Ze speelde de rol ook in Wenen en dat was aan het begin vrij heftig. "Je kunt het bijna niet aan omdat je realiseert dat je het als Nederlandse speelt. Maar ik begreep Sissi naar verloop van tijd steeds meer", zegt ze tegen Humberto.

Paul Rem: Sissi is een mythe
Vrijdag opent in Paleis het Loo een tentoonstelling over het leven en werk van Keizerin Sissi. De glitter, glamour maar ook de donkere kanten van Elizabeth. "Sissi was erg vereenzaamd. Ze is een soort mythe. Ze liet zich tijdens haar leven al niet meer fotograferen. Ze wilde zich niet meer laten zien en eeuwig jong blijven", zegt Paul Rem, conservator van Paleis het Loo.

Tom Middendorp: Houding Rusland zorgwekkend
Vandaag startte de Commandant der Strijdkrachten Tom Middendorp een grootschalige oefening. Hij maakt zich klaar voor de komst van de Russen. "Er ontstaan allemaal conflicthaarden in het oosten die niet zomaar weer weggaan. Nederland moet sneller klaar kunnen staan om te reageren op de Russen. We zijn nog zeker niet terug bij de koude oorlog, maar de houding van Rusland is wel zorgwekkend", zegt Tom tegen Humberto.

Tom Middendorp: Sjaak Rijke werd vaak verplaatst
Sjaak Rijke is na ruim drie jaar eindelijk bevrijd door het Franse leger. Ook Nederland zit met militairen in Mali, maar uiteindelijk hebben de Fransen hem bevrijd. "Ze zijn bij toeval op Sjaak Rijke gestuit en hebben hem kunnen bevrijden. Er waren geen inlichtingen over waar hij zat, hij werd constant verplaatst. ", zegt Tom Middendorp, Commandant der Strijdkrachten, tegen Humberto.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Arie Boomsma, Fajah Lourens, Pia Douwes en Patrick Kluivert te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 62 werd uitgezonden op dinsdag 7 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie