Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 61

Aflevering 61

RTL Late Night

6-4-2015

| 2306 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Mertabi: Ik ben enorm nerveus voor deze video
YouTube-sensatie Mert Ugurdiken, beter bekend als Mertabi, is constant bezig met het maken van de nieuwste video's voor zijn kanaal. Zo heeft hij er alles aan gedaan om het noorderlicht te laten zien aan zijn volgers, in RTL Late Night liet de YouTuber alvast een voorproefje zien. "Er zit heel veel liefde en energie in deze video. Dus ik ben enorm nerveus voor het moment dat het online gaat", zegt Mertabi tegen Humberto.

De Headlines van maandag 6 april
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de grappigste filmpjes van de dag. Met onder andere: per ongeluk een selfie maken met Kim Kardashian en Kanye West en Luuks favoriete paasvirals.

Mertabi: Eenhoorn Joost is echt internethumor
Eenhoorn Joost is de nieuwste YouTube-sensatie, dat vinden de populaire YouTubers Mertabi en Kelvin. "Dit is echt internethumor, je snapt het of niet", zegt Mertabi tegen Humberto.

Mertabi: YouTube-awards vorm van erkenning
Nederlandse YouTube-sensaties schieten als paddestoelen uit de grond. Hoog tijd voor de allereerste Nederlandse YouTube awards vinden YouTubers Mert Ugurdiken en Kelvin Boerma. "Een award is toch een vorm van erkenning", zegt Mert. De twee starten daarom met de VEED-awards.

Halina Reijn: Bagels & Bubbels heel geestig
NET5 wil de kijkersmarkt veroveren met Nederlands kwaliteitsdrama. Het nieuwe wapen in die strijd is de romantische comedy Bagels & Bubbels: over de liefde tussen een gewone bakkerszoon en een wereldberoemd model. "Het is wat rauwer dan we gewend zijn. We willen allemaal dromen, maar de verschillen tussen de werelden zijn heel geestig", zegt Halina Reijn tegen Humberto.

Géza Weisz: Eng om met Halina op set te staan
Vrienden Géza Weisz en Halina Reijn stonden voor het eerst samen op de set van de nieuwe serie Bagels & Bubbels. Dat was vooral voor Géza best wel wennen. "Ik vond het best wel eng. We zijn al acht jaar beste vrienden, dan vergeet je ook op gegeven moment dat het Halina Reijn is. Tijdens het filmen sta je toch weer ineens tegenover de beste actrice van het land", zegt Géza tegen Humberto.

Ranomi: De focus is er weer
Afgelopen weekend tijdens de Swim Cup in Eindhoven verzekerde Ranomi Kromowidjojo zich opnieuw van een startbewijs voor het WK komende zomer in Kazan, Rusland. Maar de allerbeste dat is ze nóg niet. "De focus is er weer, dat is al een groot verschil met vorig jaar. Hoe dichterbij Rio komt, hoe vrolijker ik word", zegt Ranomi.

Ranomi: De ogen zijn gericht op de Spelen
Afgelopen weekend tijdens de Swim Cup in Eindhoven verzekerde Ranomi Kromowidjojo zich opnieuw van een startbewijs voor het WK komende zomer in Kazan, Rusland. Maar de allerbeste dat is ze nóg niet. In het jaar voor de Spelen in Londen pakte Ranomi ook geen enkele keer goud, dus lijkt ze juist te presteren onder druk. "Ik moet gewoon genoeg vooruit gaan en stappen blijven zetten. Ik moet in mezelf blijven geloven. De weken vliegen voorbij, ik merk aan de focus dat het dichterbij komt", zegt Ranomi.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Halina Reijn, Ranomi Kromowidjojo, Geza Weisz en Kim Kardashian te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 61 werd uitgezonden op maandag 6 april door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie