Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 51

Aflevering 51

RTL Late Night

23-3-2015

| 2533 x bekeken | 0 reacties
5
De meeste dromen zijn bedrog, maar als Marco Borsato wakker wordt dan bevindt hij zich nog steeds in de zijne. Marco viert dit jaar zijn jubileum en hij heeft groot nieuws! Michiel Princen vertelt het ware verhaal achter de matige prestaties van de Nederlandse opsporing.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

'Kippenvel toen koning voor Dordrecht koos'
Dordrecht presenteerde vandaag de plannen voor Koningsdag 2.0. Burgemeester Arno Brok is zo trots als een pauw op de komst van koning Willem-Alexander en consorten naar zijn stad.

Marco doet Symphonica in Rosso in Ziggo Dome
Dit jaar vindt Symphonica in Rosso niet in het Arnhemse GelreDome maar in het Ziggo Dome in Amsterdam plaats. "Het is groots en past in hoe ik in het leven sta", legt de zanger uit.

Italiaanse zanger Zucchero te gast bij Symphonica
Marco Borsato wil met Symphonica in Rosso terug naar hoe hij ooit begon in 2006. Ook wil hij de concerten een Italiaans tintje aan de concertreeks geven en is niemand minder dan de Italiaanse zanger Zucchero te gast.

Marco Borsato doet weer Symphonica in Rosso
Marco Borsato is dit jaar weer de gastheer is van Symphonica in Rosso. Dat vertelt hij bij Humberto aan tafel.

De Headlines van maandag 23 maart
Luuk Ikink met de leukste filmpjes en het opvallendste nieuws van de dag. Met vandaag: een pizza-etende paus Franciscus en Dick Advocaat maakte een hilarische blunder.

Marco wil terug waar hij ooit begon, Symphonica in Rosso
Dromen Zijn Bedrog, Binnen en Afscheid Nemen Bestaat Niet. Maar ook poliepen, tia's en een faillissement. De carrière van Marco Borsato kent pieken en dalen. Dit jaar viert hij zijn 25-jarig jubileum en daar hoort ook weer Symphonica in Rosso bij!

'Koningsdag moeilijkste uitzending van het jaar'
Astrid Kersseboom doet al jarenlang verslag van het Koninklijk Huis. Elk jaar kijkt ze uit naar die ene dag, dit jaar is dat Koningsdag 2.0, maar het is ook pittig. "Je wil niet te mutserig klinken, maar het is ook geen Journaal. Het hangt daar ergens tussenin. Dat is wel lastig", aldus Astrid.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Marco Borsato, Arno Brok, Astrid Kersseboom en Dick Advocaat te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 51 werd uitgezonden op maandag 23 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!