Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 47

Aflevering 47

RTL Late Night

17-3-2015

| 2741 x bekeken | 0 reacties
7
Govert Schilling weet alles over zonsverduistering. Winnie Harlow is een model met de huidaandoening vitiligo. Dotan treedt op, zij zijn genomineerd voor de Buma Awards.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

De Headlines van dinsdag 17 maart
Luuk Ikink met het opvallendste nieuws en de leukste filmpjes van de dag. Met onder andere: een rel bij de PVV, een Deense seksuologe wil porno in de klas en de mannen van Lifehunters nemen museumbezoekers in de maling.

Winnie Harlow: Ik wil op de cover van Vogue
Chantelle Brown Young beter bekend als Winnie Harlow is een Amerikaans model met de huidziekte vitiligo. Het model heeft al de nodige klussen op haar naam staan, maar ze heeft nog wel een droom. "Ik wil op de cover van Vogue", zegt ze tegen Humberto. Humberto doet daarop meteen een oproep aan de Nederlandstalige versie.

Winnie Harlow: Niemand mag mij koe noemen
Chantelle Brown Young beter bekend als Winnie Harlow werd via Instagram ontdekt door topmodel Tyra Banks. Winnie heeft de huidziekte vitiligo waardoor de donkere pigment uit haar huid verdwijnt. Ze krijgt regelmatig opmerkingen over haar huidaandoening en daar is het model niet van gediend.

Winnie Harlow eerste topmodel met huidziekte vitiligo
Chantelle Brown Young beter bekend als Winnie Harlow werd via Instagram ontdekt door topmodel Tyra Banks. Ze strikte haar voor America's Next Topmodel en de rest is geschiedenis.

Angelo Dorny: Zo verpot je een plantje
Moestuintjes zin hip. We geven steeds meer uit aan de tuin en de moestuintjes van Albert Heijn zijn razend populair. Angelo Dorny laat zien hoe je een plantje verpot. "Elk plantje in een klein potje wordt later een grote groente."

Angelo Dorny geeft moestuintips
We zijn massaal aan het planten, verpotten en verspenen. We geven steeds meer uit aan de tuin en de moestuintjes van Albert Heijn zijn razend populair. Nu is er een cruciaal moment aangebroken voor de courgettes en tomaten: ze moeten worden verpot. Tuinexpert Angelo Dorny geeft moestuintips.

Dotan wint Buma Award met Home
Dotan heeft met zijn hit Home een Buma Award in de wacht gesleept voor Beste Nummer. De zanger had zeker niet op de winst gerekend. "Ik had geen idee. In dit seizoen ben ik in alles voor het eerst genomineerd eigenlijk. Bij de Edisons won ik hem ook ineens, het is allemaal een verrassing", zegt hij tegen Humberto.

In deze uitzending van RTL Late Night was Govert Schilling te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 47 werd uitgezonden op dinsdag 17 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie