Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 45

Aflevering 45

RTL Late Night

16-3-2018

| 541 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Nieuw koppel in vierde seizoen Nieuwe Buren: Benja en Anna
Anna Drijver en Benja Bruijning kennen elkaar al sinds de toneelschool en hebben in hun carrière al veel samen gespeeld. In real life zijn de twee al jaren een liefdeskoppel, maar tot nu toe speelden zij dat nog nooit in een film of serie. Daar komt snel verandering in. Anna en Benja vertellen in welke serie hun relatie binnenkort op de proef wordt gesteld...

Marijnissen over filmpje Wilders: "Hij doet het alleen om aandacht te trekken"
Lilian Marijnissen maakt nu een jaar onderdeel uit van de Tweede Kamer. Mathijs ten Broeke is dit jaar de lijsttrekker in de gemeente Zutphen. Samen vertellen ze wat de kiezer van hem mag verwachten na de gemeenteraadsverkiezingen.

Jean-Marie Pfaff zijn bijzondere trui van Johan Cruijff
De Belgische voetballegende Jean-Marie Pfaff speelde twee keer tegen Johan Cruijff en denkt door een bijzonder voetbalshirt nog elke dag aan de beste Nederlandse voetballer ooit.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Anna Drijver, Benja Bruijning, Jean-marie Pfaff, Lilian Marijnissen en Paul de Munnik te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 45 werd uitgezonden op vrijdag 16 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie