Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 42

Aflevering 42

RTL Late Night

13-3-2018

| 780 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Hoe zoekt DENK de verbinding op?
Over acht dagen zijn de gemeenteraadsverkiezingen. DENK doet voor het eerst lokaal mee, in 14 gemeenten. Vooral in battleground Rotterdam wordt het spannend; partijen liggen daar mijlenver uit elkaar. DENK pleit voor een inclusieve samenleving en de verbinding, maar hoe?

Uitslag aanstaande gemeenteraadsverkiezingen wel betrouwbaar?
Vandaag meldt het RTL Nieuws dat het ministerie van Binnenlandse Zaken stilzwijgend belangrijke veiligheidsmaatregelen rond de verkiezingen heeft teruggedraaid. Volgens IT-experts is de uitslag van de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen daardoor niet veilig.

Dochter Ximena van Randy en Caroline Knol pleegde zelfmoord met 'zelfdodingspoeder'
Op 22 februari jongstleden nam Ximena Knol, dochter van Randy en Caroline Knol, een 'zelfdodingspoeder' in waarover sinds september op internet en televisie wordt bericht. De ouders van Ximena zijn verbaasd en boos op de Co÷peratie Laatste Wil (CLW) die op televisie 'promotie' maakte een nieuw middel te hebben gevonden voor een humane, zelfgekozen dood.

George Ezra - Budapest
George Ezra trapt de show af met het nummer Budapest!

De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 42 werd uitgezonden op dinsdag 13 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie