Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 42

Aflevering 42

RTL Late Night

7-3-2017

| 1220 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Politicus Emile Roemer vertelt over zijn plannen voor de toekomst, zijn vlog en zijn strategie om nu wl op het goede moment te pieken. -Schaatser Sven Kramer werd afgelopen zaterdag voor de negende keer gekroond tot wereldkampioen allround. We blikken samen met hem terug, maar ook vooruit op de Olympische Spelen van volgend jaar. -Louis van Gaal onthult nieuwe hoofdambassadeur Spieren voor Spieren. -Radio-icoon Frits Spits over het winnen van de Gouden Harp tijdens de Buma Awards.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

"Ik heb de laatste maanden veel over mij heen gekregen..."
Louis van Gaal heeft de afgelopen tijd te maken gehad met behoorlijk wat tegenslagen. Hoe gaat het nu eigenlijk met hem? Ook onthult de voetbaltrainer wie het nieuwe gezicht van de stichting Spieren voor Spieren wordt.

De hel van Sven Kramer: "Er is altijd pijn"
Afgelopen zondag bewees Sven Kramer maar weer eens dat hij met recht n van de grootste Nederlandse sporters allertijden is. De 30-jarige topschaatser werd in het Noorse Hamar voor de negende keer gekroond tot wereldkampioen allround. Al gaat zoiets niet pijnloos!

Dagje gluren in het leven van Emile Roemer
Emile Roemer van de SP geeft een kijkje in zijn leven aan de hand van een vlog. Hierin wordt overduidelijk van zijn stopwoordje is. Ook deelt hij zijn doel, want wanneer is deze politicus tevreden?

Jan Jaap neemt 'fightclub' SP onder de loep
De verkiezingen komen eraan! Jan Jaap van der Wal volgt de verkiezingen op de voet en verwelkomt de lijsttrekkers die de komende dagen aanschuiven op zijn eigen wijze. Vanavond is de beurt aan Emile Roemer van de SP.

Verkiezingen: "Journalisten moeten realiseren welke impact ze hebben!"
De verkiezingen komen eraan. Maar liefst de helft van het nieuws over deze campagne is nieuws over conflicten. Onterecht, stellen de tafelgasten. Want hoe kan het dat iemand zoals Geert Wilders met weinig aanwezigheid toch constant het nieuws regeert?

In deze uitzending van RTL Late Night waren Emile Roemer, Frits Spits, Louis van Gaal, Sven Kramer en Jan Jaap van der Wal te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 42 werd uitgezonden op dinsdag 7 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie