Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 37

Aflevering 37

RTL Late Night

28-2-2017

| 1409 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Miriam Lancewood heeft met haar man gekozen voor een primitief leven in een tentje in Nieuw-Zeeland. Ze schreef er een boek over. -Bekende YouTubers Anna Nooshin en Giel de Winter maken vlogs met bekende politici. -James TW treedt op. -Michiel Vos blikt vooruit op de State Of The Union. -Genderconsulent Annet Noorlander en psycholoog Merith Cohen de Lara over ouders die een 'genderwens' hebben voor hun kind.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Miriam leeft in de wildernis: "Het enige wat ik mis zijn Nederlanders"
Miriam Lancewood leeft samen met haar man Peter in de wildernis van Nieuw-Zeeland. Wat doet dit met haar en wat mist ze uit het 'normale' leven?

Dierenfreak Freek Vonk vangt krokodil tijdens carnaval
Marieke deelt de hoogtepunten van het feest der feesten: carnaval. En mocht je hem toevallig gemist hebben, Freek Vonk was ook van de partij!

"Voor een dochter moet je meer calcium en magnesium eten"
Op het internet circuleren allerlei tips om juist een jongen of een meisje te krijgen. En nu is er ook wetenschappelijk bewezen dat je het geslacht van je baby kan beïnvloeden. Gender consulent Annet Noorlander vertelt aan welk dieet de vrouw zich dan moet houden.

Politici geven uniek kijkje in privéleven
Onder leiding van YouTubers Anna Nooshin en Giel de Winter hebben acht lijsstrekkers een dag uit hun leven gevlogd. Ze geven ons een kijkje in hun leven. Zo leer je ze eindelijk écht kennen!

"Defensie grote kostenpost in de Amerikaanse begroting"
President Donald Trump spreekt vannacht om drie uur Nederlandse tijd voor het eerst het Amerikaanse Congres toe. Hier deelt hij zijn plannen voor de toekomst. Zo wil hij 54 miljard dollar extra besteden aan defensie. Maar waar haalt Trump dit geld vandaan?

Roerige tijden in campagneland: "Die vergelijking met Hitler kan echt niet"
Geert Wilders die vrijwel geen media optredens meer wil doen en Kuzu die Wilders voor Hitler uitmaakt. Politiek junkie Frits Wester blijft zich verbazen over hoe er campagne wordt gevoerd in Nederland.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Anna Nooshin, Michiel Vos en Frits Wester te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 37 werd uitgezonden op dinsdag 28 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie