Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 42

Aflevering 42

RTL Late Night

27-10-2015

| 2164 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: zanger Tom Jones. Bekend van de klassiekers 'Sex Bomb' en 'It's Not Usual'. Hij vertelt openhartig over zijn autobiografie 'Over The Top And Back': het is niet altijd makkelijk om een vrouwenliefhebber als Tom als echtgenoot te hebben. Daarnaast spreekt hij ook over zijn nieuwe album waarvan hij het nummer 'Elvis Presley Blues' ten gehore brengt. Verder is de winnares van 'Holland's Next Top Model' Loiza te gast.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Margriet van der Linden: 'Navratilova was mijn voorbeeld'
Margriet van der Linden geeft in het boek 'De liefde met' een bijzonder kijkje in haar verleden. De weg naar succes ging niet altijd over rozen, maar ze putte wel steun uit een bijzonder persoon uit de tenniswereld.

HNTM-winnares Loiza: 'De reacties waren bizar goed'
Loiza Lamers won deze week Holland's Next Top Model, en is daarmee de eerste transgender ter wereld die een modelcontest voor vrouwen weet te winnen. Aan tafel bij Humberto vertelt de winnares haar bijzondere verhaal.

De reuzenpanda komt naar Nederland!
Na 15 jaar lobbyen zal de reuzenpanda vanaf volgend jaar voor het eerst te zien zijn in Nederland. Robin de Lange vertelt namens Ouwehands Dierenpark wat er allemaal bij het proces is komen kijken.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Tom Jones en Margriet van der Linden te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 42 werd uitgezonden op dinsdag 27 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!