Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 41

Aflevering 41

RTL Late Night

26-10-2015

| 1701 x bekeken | 0 reacties
3
Met in deze uitzending: -Wendy van Dijk zoekt naar complexe diagnoses. -Eigenaren van de drie beste restaurants van Nederland. -Reed Hastings over het wereldwijde succes van Netflix.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Deelnemer Diagnose Gezocht: 'Eindelijk begrijpen mensen me'
Janneke Geboers wist 18 jaar lang niet wat er met haar aan de hand was. Met Wendy van Dijk's nieuwe programma 'Diagnose Gezocht' is ze er eindelijk achter.

Topchefs: 'We willen wereldwijde erkenning'
Jonnie Boer (chef 'De Librije'), Jannis Brevet (chef 'Inter Scaldes') en Jacob Jan Boerma (chef 'de Leest') beheren de top drie restaurants van Nederland. Hoe zien ze hun eigen succes in vergelijking met dat van de rest?

Zijn die vleeswaren nou echt zo slecht voor je?
Vandaag bracht de Wereldgezondheidsorganisatie naar buiten dat bewerkt vlees kanker kan veroorzaken. Hoeveel zorgen moeten we ons nou echt maken? Voedingsdeskundige Martijn Katan nuanceert de zaak.

Hoera Humberto!
Onze geliefde Humberto Tan bereikte vandaag de prachtige leeftijd van 50 jaar. En dat kon natuurlijk niet voorbij gaan zonder een taart en een lied. Hiep, hiep, hoera!

In deze uitzending van RTL Late Night waren Wendy van Dijk, Jonnie Boer, Martijn Katan en Jan Boer te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 41 werd uitgezonden op maandag 26 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie