Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 39

Aflevering 39

RTL Late Night

16-10-2014

| 1782 x bekeken | 0 reacties
7
David Guetta is te gast. Hij is de eerste echte wereldster die dance heeft voortgebracht. De plaatjesdraaier staat na 25 jaar nog altijd aan de top en iedereen wil met hem samenwerken. Ook schuift Showtek aan. Het afgelopen jaar is Showtek in een razend tempo doorgebroken. De samenwerking met David Guetta zal daar zeker mee te maken hebben gehad. Beau van Erven Dorens vertelt over zijn reis door heel Europa voor de revival van `´t Is Hier Fantasties´.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

'Het was fascinerend om er te zijn'
Na een succesvol rentree van De Surpriseshow blaast SBS 6 wederom een oud RTL-formule een nieuw leven in. Beau van Ervens Dorens pakt zijn koffers en reist voor de revival van 't Is Hier Fantasties heel Europa. Hij bezoekt onder andere naturistencampings. "Al die mensen hebben het zo naar hun zin. Het was fascinerend om er te zijn", aldus Beau.

Jan Smit: Ik geef mezelf een acht
Jan Smit heeft niet zoveel last gehad van zenuwen tijdens de presentatie van het Gouden Televizier-Ring Gala. "Ik maak me gelukkig niet zo druk, gelukkig maar, zeker op een avond als deze." Jan was zeer te spreken over zijn presentatie. "Ik geef mezelf een acht."

'We proberen een basic deuntje, zo dik mogelijk te produceren'
De broers Sjoerd en Wouter uit Eindhoven zijn het afgelopen jaar in een razend tempo als Showtek doorgebroken. De samenwerking met David Guetta zal daar zeker mee te maken hebben gehad. "Wij proberen iets anders te doen als wat er al is, daarom klikt het zo goed met David Guetta", zeggen de broers. "We proberen een heel basic deuntje, zo dik mogelijk te produceren."

'Mensen snappen niet hoe dancemuziek tot stand komt'
"Mensen zien ons vaak achter een draaitafel draaien en denken wij draaien plaatjes, maar we maken echt de muziek. We zijn muzikanten. We beginnen met een piano en daar bouwen we een hele track omheen," zeggen broers Sjoerd en Wouter uit Eindhoven, bekend als Showtek.

David Guetta over flashmob: Ik moest huilen
David Guetta was ontroerd toen hij zag dat duizenden mensen op zijn nummer een flashmob deden. "Ik moest huilen toen ik het zag, ik wist er niks vanaf", zegt de dj en producer. "William belde mij of ik voor hem wilde produceren. Dat was een droom voor mij. Ik zat altijd in een studio die zo klein was, ik kwam in Los Angeles in de mooiste studio die er was met de Black Eyed Peas."

'Ik heb mijn leven aan de muziek gewijd'
David Guetta is mede verantwoordelijk voor het groot brengen van de dancemuziek, maar dat zag hij niet aankomen "Ik had nooit gedacht dat het zo'n enorme industrie zou worden. Dat we echt popsterren zouden zijn. Dit was toen onvoorstelbaar", zegt de wereldster tegen Humberto.

Chantal Janzen: Ik vind Linda de allerbeste
Chantal Janzen won vanavond de Zilveren Televizier-Ster voor beste tv-vrouw van het jaar. "Ik had het niet verwacht dat ik het zou winnen. Ik vind Linda de Mol het allerbeste, dus zij mocht van mij altijd winnen", zegt Chantal tegen Luuk in Carré.

Het improvisatievermogen van Jan de Hoop
Nieuwslezer Jan de Hoop weet altijd goed te improviseren als er iets misgaat tijdens de uitzending. Een keer begon zijn iPad muziek af te spelen tijdens het nieuws. "De uitzending begon plotseling een minuut te vroeg en ik drukte per ongeluk op de playlist van een lijst jingles", legt Jan uit.

Jan de Hoop: Ik ben beduusd
Jan de Hoop is vanavond uitgeroepen tot beste nieuwslezer van 2014. Dat zag de goedlachse Jan niet aankomen. "Ik had geen idee, ik was beduusd", zegt de Ontbijtnieuws-presentator.

Victor Reinier: Wij zijn de mazzelpikken
Victor Reinier en Angela Schijf worden overspoeld met felicitaties na het winnen van de Gouden Televizier-Ring met Flikken Maastricht. "Wij zijn de mazzelpikken die winnen", zei Victor tegen Luuk.

Groots onthaal voor Humberto Tan
Als een wereldster is Humberto Tan onthaald in RTL Late Night. Humberto won de Zilveren Televizier-Ster voor beste televisieman van het jaar. De champagne vloeide rijkelijk.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Beau van Erven Dorens, Angela Schijf, Black Eyed Peas, Chantal Janzen, Jan de Hoop, Jan Smit, Linda de Mol en Victor Reinier te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 39 werd uitgezonden op donderdag 16 oktober door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble TV winactie Zet je beknibbel-wekker op Knibble en doe mee! Doe mee!