Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 34

Aflevering 34

RTL Late Night

9-10-2014

| 1318 x bekeken | 0 reacties
7
The Ladies Of Soul bewijzen dat soulmuziek nog altijd enorm populair is. Met de gloednieuwe single Up Till Now en drie concerten in de Ziggo Dome in het vooruitzicht, hebben de dames het drukker dan ooit! Ze treden op met hun nieuwe single. Na 122 jaar schakelt De Telegraaf over op tabloidformaat. De allereerste Telegraaf op het nieuwe formaat wordt vanavond onthuld door hoofdredacteur Sjuul Paradijs. De inkt is dan letterlijk nog nat; de krant wordt rechtstreeks vanuit de drukkerij naar de tafel van Humberto Tan gereden.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

'De haas is het stoerste beest van Nederland'
Boswachter Arjan Postma neemt Humberto Tan mee voor een exclusief kijkje achter de schermen bij de opnames van de opvolger van de succesfilm De Nieuwe Wildernis. Samen trekken ze de weilanden in om adembenemende beelden te schieten van rennende hazen. "De haas is het stoerste beest van Nederland", vindt de boswachter.

Arjan Postma legt uit: de haasapotheek
Boswachter Arjan Postma neemt Humberto Tan mee voor een exclusief kijkje achter de schermen bij de opnames van de opvolger van de succesfilm De Nieuwe Wildernis. Daar wordt duidelijk dat hazen zich volstoppen met allerlei soorten kruiden: ook wel de haasapotheek genoemd.

'Glennis is de eigenwijste van het stel'
De Ladies of Soul bewijzen dat soul nog altijd meer dan populair is. Met de gloednieuwe single Up till now en drie concerten in de Ziggo Dome in het vooruitzicht, hebben de dames het drukker dan ooit! Glennis Grace, Edsilia Rombley, Trijntje Oosterhuis, Berget Lewis en Tjeerd Oosterhuis brengen brengen vanavond The Soul naar Schiller.?

De Nachtgroet: Zwarte Piet
De nachtgroet van rapper Lange Frans aan Zwarte Piet.

Ladies of Soul - Up till now
The Ladies of Soul bewijzen dat soul nog altijd meer dan populair is. Met de gloednieuwe single Up till now en drie concerten in de Ziggo Dome in het vooruitzicht, hebben de dames het drukker dan ooit!

'Het gaat om de inhoud die in de krant staat'
De allereerste Telegraaf op het nieuwe formaat is vanavond in RTL Late Night onthuld door hoofdredacteur Sjuul Paradijs. Als het aan Sjuul ligt, gaat de krant nog wel een poosje mee. "Zeker 20 of 25 jaar, want het gaat om de inhoud die in de krant staat", zegt hij bij Humberto aan tafel.

Vrienden Van Gogh niet tevreden met onderzoek Plasterk
Vandaag meldt minister Plasterk dat er een nieuw onderzoek komt naar het handelen van de AIVD na de moord op Theo van Gogh. Toch zijn goede vrienden Katja Römer-Schuurman, Theodor Holman en Gijs van de Westelaken ontevreden, omdat de rol van de Tweede Kamer nu wordt overgeslagen.

De chocoladeletter blijft bij De Telegraaf
Na 122 jaar schakelt de populairste krant van Nederland over op tabloidformaat. De allereerste Telegraaf op het nieuwe formaat wordt vanavond in RTL Late Night onthuld door hoofdredacteur Sjuul Paradijs.

Katja Römer-Schuurman mogelijk vervolgd
Katja Römer-Schuurman wordt mogelijk strafrechtelijk vervolgd wegens 'bewijsbaar wangedrag in het verkeer'.

De Headlines van donderdag 9 oktober
Luuk Ikink met de leukste nieuwtjes en meest hilarische filmpjes van de dag. Met vandaag: een bijzondere spin en pas op voor de mixer!

'De AIVD heeft Theo opgeofferd'
Er komt een nieuw onderzoek naar het handelen van de AIVD na de moord op Theo van Gogh. Actrice Katja Römer-Schuurman houdt zich al jaren bezig met het politieonderzoek naar de moord op haar goede vriend. Ook vriend Theodor Holman en vaste producent van Theo, Gijs van de Westelaken, buigen zich over de zaak.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Sjuul Paradijs, Arjan Postma, Berget Lewis, Edsilia Rombley, Gijs van de Westelaken, Glennis Grace, Jan Postma, Katja Schuurman, Lange Frans, Tjeerd Oosterhuis en Trijntje Oosterhuis te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 34 werd uitgezonden op donderdag 9 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie