Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 33

Aflevering 33

RTL Late Night

27-2-2019

| 1258 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Tino Martin - Doe Wat Je Wil
Zanger Tino Martin speelt alle zalen plat! Bij RTL Late Night brengt hij zijn nummer Doe Wat Je Wil.

Tino Martin vult elke zaal in het land
Tino Martin, de grootste en meest populaire volkszanger van dit moment, stond twee keer in een uitverkocht Ziggo Dome en een bomvol Carrť. Hij won meerdere Edisons en deze zomer komt zijn grote droom uit: hij gaat zijn grootste concert ooit geven in het Olympisch Stadion. Je kunt nog kaarten bestellen voor het concert van Tino Martin in het Olympisch Stadion.

Tino Martin - Zij Weet Het
Zanger Tino Martin is een van de grootste volkszangers van het moment! Bij RTL Late Night brengt hij zijn nummer Zij Weet Het.

Tino Martin gaf eerbetoon aan zijn overleden zus Kim
Ongeveer een jaar geleden verloor Tino Martin zijn zus Kim aan kanker. Daarover schreef hij het ontroerende lied 'Thuis Komen Pas de Tranen' over. Bij zijn optreden in de Ziggo Dome werden foto's van Kim getoond, maar hij vertelde er niets bij: "Mijn fans weten er alles van."

Obesitas-arts Maurits de Brouw stond na MC Slotervaart op straat met 8000 patiŽnten
Obesitas-arts Maurits de Brouw stond door de sluiting van het Slotervaartziekenhuis plotseling met zijn patiŽnten op straat: "Ik was mijn ziekenhuis kwijt, maar nog erger: mijn patiŽnten waren hun ziekenhuis kwijt." Aanwezig zijn twee van zijn patiŽnten, Natasja Wijling en Anja Hoogervorst.

Natasja onderging een maagverkleining, Anja staat op de wachtlijst
Natasja Wijling onderging een operatie om zo weer op een gezond gewicht te komen: "Er is veel discriminatie voor te zware mensen." Anja Hoogervorst staat op de wachtlijst voor een gastric bypass: "Ik hoop minimaal dertig kilo kwijt te raken. Alles kost moeite op dit moment."

Martijn zegt Sorry: Intertoys, Donald Duck en middelmatige pianospelers
Sorry zeggen is voor veel mensen moeilijk en daarom helpt cabaretier Martijn Kardol een handje. Deze week: spugen in de Intertoys, Donald Duck niet meer gevuld met hetero's en de muziek die middelmatige pianospelers op piano's in stations spelen.

Terug naar Brabant met Jesse Klaver en Lilian Marijnissen
Politiek verslaggever Marloes Lemsom neemt ons in de aanloop naar de Provinciale Statenverkiezingen op 20 maart elke week twee politici mee het land in. Deze week spreekt ze met Lilian Marijnissen (SP) en Jesse Klaver (GroenLinks).

Klein wonder: jongetje geboren van 268 gram
In het Keio University ziekenhuis in Tokyo is het kleinste jongetje geboren dat ooit in goede gezondheid een ziekenhuis verliet. Hoofd Kindergeneeskunde Hans de Goudoever en wetenschapsfilosoof Bas Haring vertellen over de baby die bij geboorte niet meer woog dan een mango. Wat is er mogelijk in de medische wereld?

In deze uitzending van RTL Late Night waren Jesse Klaver, Lilian Marijnissen en Bas Haring te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 33 werd uitgezonden op woensdag 27 februari door RTL4 en de NTR.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Meer nieuws