Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 32

Aflevering 32

RTL Late Night

26-2-2019

| 448 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Jandino laat Amerikaans publiek kennis maken met zijn humor
De immens populaire komiek Jandino Asporaat heeft grote dromen, hij wil behalve uitverkochte Nederlandse zalen ook de rest van de wereld met zijn humor veroveren. Daarom ging hij op avontuur in New York om weer te voelen hoe het is om voor een zaal mensen te staan die eigenlijk niets van je weten. "Het gaat niet om het geld, het gaat niet om de roem, het gaat om de ambacht."

Jandino ging op avontuur en stond in comedy clubs in New York
Comedian Jandino vertrok naar Amerika om weer te voelen hoe het is om voor een zaal mensen te staan die niets van je weten. Hij stond daar in 18 clubs, maar hij moest hard werken voor publiek. "Ik moest echt hosselen op Time Square en praten over mijn grote droom."

Week van Diederik: de geheimen van het heelal
Wetenschapsjournalist Diederik Jekel vertelt over de nieuwste gadgets, technieuws en proefjes en doet daar in de Week van Diederik verslag van. Deze week neemt Diederik Jekel ons mee naar de wondere wereld van het steeds drukker wordende heelal. Hier maakt Diederik zich, samen met NASA, ernstige zorgen om.

John de Wolf helpt werkzoekende Rotterdammers aan de bak
Oud-profvoetballer John de Wolf gaat vijftig werkzoekenden voor een periode van vier maanden helpen om ze klaar te stomen voor de arbeidsmarkt. Waarom zijn er nog zo veel werklozen in een tijd dat er zo veel banen zijn? "Er zijn heel veel mensen die hebben geen netwerk, en die weten het gewoon niet meer", aldus John de Wolf.

John de Wolf motiveert werkzoekenden in zijn 'wolfcamps'
In zijn zelfbenoemde wolfcamps motiveert John de Wolf een groep van 50 werkzoekenden, waarbij een belangrijk onderdeel het samen sporten is. Waarom heeft sport een positief effect om sneller een baan te vinden? "Sport verbroedert. Alleen kost het geld en daar hebben deze mensen vaak geen centjes voor, dit is een cadeautje van de gemeente."

De 'witte plekken' in Nederland waar geen bereik is
Anno 2019 is het bijna niet te geloven, maar er zijn nog altijd dorpen in Nederland waar dus geen of heel slecht ontvangst is. Deze plekken heten witte vlekken. Verslaggever Lex Uiting bezoekt een getroffen gebied en onderzoekt de oplossingen voor dit probleem.

Zangeres Maan en Dj Sam Feldt zijn ambassadeurs van de Vrijheid
Rapper Kraantje Pappie, dj Sam Feldt en zangeres Maan zullen op Bevrijdingsdag per defensiehelikopter reizen naar bevrijdingsfestivals in het land om daar op te treden. Waarom is vrijheid zo belangrijk voor Sam en Maan?

De bijzondere ontmoeting tussen Maan en verzetsheld Skippy
Maan ontmoette vorig jaar Jan 'Skippy' de Vaal, een verzetsheld die twee kampen heeft overleefd. Tijdens een emotioneel gesprek praatte ze met hem over zijn oorlogstijd. Maan heeft nog steeds contact met Skippy en zijn familie. "Het is zo niet te bevatten, en je vraagt je af wat jij zou doen in zo'n situatie. Het is zo belangrijk voor ons als ambassadeurs om een boodschap mee te geven."

In deze uitzending van RTL Late Night waren Diederik Jekel, Jandino Asporaat en John de Wolf te gast. De presentatie was in handen van Twan Huys. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 32 werd uitgezonden op dinsdag 26 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie