Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 3

Aflevering 3

RTL Late Night

17-1-2018

| 714 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Deze dingen zijn typisch Nederlands!
Iedereen heeft het de hele tijd over 'de gewone Nederlander'. Maar wat is die Nederlandse identiteit nu eigenlijk? Wie zijn wij? Humberto laat een paar voorbeelden zien van dingen die typisch Nederlands zijn.

Lost Frequencies zingt nieuwe single 'Crazy'
De jonge Belgische dj Lost Frequencies verovert de wereld sinds zijn megahit 'Are you with me'. Hij overschreed de magische grens van een miljard streams op Spotify en hij was afgelopen jaar de hoogste nieuwkomer in de DJ Mag Top 100

Modern Family stopt na tien seizoenen
De populaire Amerikaanse sitcom Modern Family, stopt ermee. Producers en schrijvers Christopher Lloyd en Steve Levitan willen er na tien seizoenen op het hoogtepunt een punt achter zetten.

Code oranje: ''Windstoten kunnen orkaankracht aannemen''
Voor verschillende gebieden in Nederland geldt code oranje. Sneeuw en wind kunnen voor gevaarlijke situaties zorgen.

Verbod op pulsvisserij: ''Ons geld is weggegooid''
Europa maakt onze Nederlandse vissersvloot kapot! Dat is het gevoel na het totaalverbod op het vissen met stroomstoten op platvissen. Woedende vissers komen naar de Late Night-studio omdat ze al hun geld hadden ge´nvesteerd in de nieuwe, milieuvriendelijke vismethode. Ook Harmen Klein Woolthuis, de bedenker van het plusvissen, is woest. 'Het is idioot dat ze zoiets verbieden.'

Humberto en Gordon voelen stroomstoten
Er is een totaalverbod op het vissen met stroomstoten op platvissen. Humberto en Gordon bewijzen dat die stroomstoten helemaal niet zo eng zijn, met een aquarium waar ze de hand in moeten steken.

De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 3 werd uitgezonden op woensdag 17 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie