Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 2

Aflevering 2

RTL Late Night

16-1-2018

| 826 x bekeken | 0 reacties
4
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Twee jongens uit Gemert maken een Hollywood-film zonder budget.
Het klinkt als een onmogelijke opdracht: een film maken die moet aanvoelen als een Hollywoodfilm maar dan zonder het enorme Hollywood-budget. Of eigenlijk überhaupt zonder budget. Het is de Brabantse Wout Kanters en Nick Janssen gelukt. Met heel weinig middelen maakten zij een film waar menig Nederlandse film een puntje aan kan zuigen. In Scars laat het tweetal zien hoe het beroemde The Dark Knight-karakter The Joker is ontstaan.

Twee nieuwe tekeningen Van Gogh al te bewonderen?
Vandaag werd bekend dat we twee tekeningen aan het oeuvre van Vincent van Gogh kunnen toevoegen en dat is natuurlijk wereldnieuws. Vooral als je je bedenkt dat de ontdekking van een nieuwe van Gogh zeer zelden voorkomt. In het gehele bestaan van het van Gogh Museum zelfs maar tien keer in totaal. Op deze heugelijke dag plaatst Axel Rüger, de directeur van het van Gogh Museum in Amsterdam, de ontdekking van de tekeningen in de juiste orde van grootte.

De ergste puberstreken van de jongens van StukTV
Humberto Tan denkt in dat de jongens van StukTV vroeger lastige pubers waren... En daar heeft hij wel gelijk in!

Heeft Daphne Deckers last van het Lege Nest Syndroom?
De twee kinderen van Daphne Deckers zijn inmiddels al een jaar uit huis. Hoe beleeft ze deze tijd en heeft ze last van het Lege Nest Syndroom?

Enorme stress door aardbevingen: "Je ziet je ouders aftakelen"
3.4 op de Schaal van Richter was de aardbeving die de provincie Groningen vorige week trof. Programmamaker Nathan de Vries kent het gebied en volgens hem lijkt de rest van het land zich er niet om de Jonge Groningers te bekommeren. Stefan Warink komt uit het getroffen Loppersum en ziet wat de gaswinning met zijn leeftijdsgenoten doet.

De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 2 werd uitgezonden op dinsdag 16 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!