Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 217

Aflevering 217

RTL Late Night

14-11-2017

| 943 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Een grote verrassing voor Katja
Katja Schuurman zit 25 jaar in het vak en dat mag gevierd worden! Humberto heeft dan ook een verrassing voor haar..

''Het is mooi als mijn gerecht bij anderen op tafel staat''
Kookkoningin Nigella Lawson is een van de invloedrijkste 'foodwriters' ooit. In haar nieuwe boek deelt de wereldberoemde Britse tv-persoonlijkheid gerechten die zij graag op tafel zet voor familie en vrienden, gerechten die staan voor liefdevolle herinneringen en mooie verhalen.

De misverstanden over ADHD
Psycholoog en onderzoeker Laura Batstra weerlegt in haar nieuwe boek de volgens haar hardnekkige misverstanden over ADHD.

Reanimatie moet een verplicht vak worden op scholen
Gepensioneerd cardioloog Ton Gorgels keek vorige week naar onze uitzending waarin Bas Westerweel vertelde over de geslaagde reanimatiepoging die hem het leven redde. Gorgels werd door het verhaal gegrepen, want hij heeft een missie: reanimatie als verplicht vak op school.

Katja in tranen bij gesprek over goede vriend Job Gosschalk
Katja vertelt over regisseur en goede vriend Job Gosschalk, die door meerdere mannelijke acteur van seksuele intimitatie beschuldigd wordt.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Katja Schuurman, Miljuschka Witzenhausen en Bas Westerweel te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 217 werd uitgezonden op dinsdag 14 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie