Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 213

Aflevering 213

RTL Late Night

8-11-2017

| 713 x bekeken | 0 reacties
7
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Guus Meeuwis zingt ontroerende nieuwe single 'Ik Geloof In Geluk'
De nieuwe single van Guus Meeuwis, 'Ik Geloof In Geluk' gaat over het maken van moeilijke keuzes en het even niet meer helder zien, maar vooral over hoop en er weer bovenop komen. Bij RTL Late Night zingt hij dit schitterende nummer.

Schrijfsters van 'Het Wonder Daaronder' vertellen hoe het maagdenvlies er écht uitziet...
Er bestaan veel mythes en misverstanden over het vrouwelijke maagdenvlies. Ellen Støkken Dahl en Nina Brochmann proberen met hun boek misverstanden over het vrouwelijke geslachtsdeel uit de wereld te helpen.

Guus Meeuwis vertelt openhartig over zijn nieuwe emotionele single
De nieuwe single "Ik Geloof In Geluk" van Guus Meeuwis gaat over het maken van moeilijke keuzes en het even niet meer helder zien, maar vooral over hoop en er weer bovenop komen. Hij vertelt openhartige over dit nummer.

Deze helden hebben het leven van oud-presentator Bas Westerweel gered
Oud-presentator Bas Westerweel vertelt over de dag waarop hij een hartstilstand kreeg op het voetbalveld. Dankzij de adequate reanimatiepoging van John en Rene heeft hij het overleefd.

Guus Meeuwis vertelt over terreuralarm bij zijn concert
Toen Guus Meeuwis in juni een concert aan het geven was in het Philips Stadion werd er buiten een man gearresteerd waarvan bij de politie bekend was dat hij geradicaliseerd was. Er werd gelijk groot alarm geslagen. Maar hoe heeft Guus Meeuwis die avond zelf beleefd?

In deze uitzending van RTL Late Night waren Bas Westerweel en Guus Meeuwis te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 213 werd uitgezonden op woensdag 8 november door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie