Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 177

Aflevering 177

RTL Late Night

11-10-2016

| 1493 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Regisseur Dick Maas en hoofdrolspeelster Sophie van Winden bespreken de nieuwste Maas-film 'Prooi'. -Zangeres Emeli Sandé is terug van een sabbatical. Vanavond vertelt ze haar verhaal en treedt ze op.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Emeli Sandé emotioneel over nieuw album
Zangeres Emeli Sandé verdween na haar grote hits Next to me, Read all about it en Clown van het podium. Ze nam een pauze waarin ze zichzelf opnieuw wilde ontdekken. Nu, drie jaar later, voelt ze zich beter dan ooit! Ze heeft zelfs een nieuw album: Long Live the Angels!

Ex-gevangene openhartig over traumatiserende tijd in Peru
In 2008 werd Frans Driessen (64) op de luchthaven van Lima met drie kilo coke betrapt. Gevolg: zeven jaar cel. Na zijn vrijlating had hij geen papieren of geld. Daardoor kon Frans het land niet uit en leefde hij uitzichtloos op straat. Samen met zijn redder Bas Meijer vertelt Frans zijn ongelooflijke verhaal!

In deze uitzending van RTL Late Night was Dick Maas te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 177 werd uitgezonden op dinsdag 11 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie