Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 176

Aflevering 176

RTL Late Night

10-10-2016

| 820 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -Terugblik op het tweede tv-debat tussen Hillary Clinton en Donald Trump met Michiel Vos en Myrthe Hilkens. -Willem Feenstra en Ruud Baars vertellen over de schokkende omstandigheden waarin wordt gewerkt in Qatar voor het WK voetbal in 2022. -Ruud van Nistelrooy over zijn nieuwe foundation. -Nick en Simon treden op.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Nieuwe internetrage: de High Five Selfie
De High Five Selfie is sinds het afgelopen weekend de nieuwste rage op het internet. Ook Marieke doet er aan mee!

Van Nistelrooy: "Wil ze kans bieden om hun dromen na te jagen"
Met zijn eigen foundation wil oud-voetballer Ruud van Nistelrooy jonge talentvolle kinderen een kans bieden om hun dromen na te jagen.

"Dit is dictator gedrag"
Nu de Amerikaanse presidentsverkiezingen steeds dichterbij komen lijken bij Donald Trump alle remmen los.

"Clinton had Trump bij de knieŽn moeten afhakken"
Michiel Vos en Myrthe Hilkens blikken terug op het tweede debat tussen Hillary Clinton en Donald Trump in Amerika, waar met name de uitspraken van Trump vooraf al voor veel ophef hadden gezorgd.

FNV wil dat FIFA schuld erkent
De FNV klaagt voetbalbond FIFA aan voor uitbuiting van de arbeiders die in Qatar werken aan de faciliteiten voor het WK voetbal in 2022. Journalist Willem Feenstra, FNV'er Ruud Baars en oud-voetballer Ruud van Nistelrooy reageren op de situatie.

Wantoestanden in Qatar: "Het is een grote bende"
Arbeiders in Qatar moeten in barre omstandigheden werken en leven tijdens de bouw van de faciliteiten voor het WK voetbal van 2022, wat in een aantal gevallen zelfs tot zelfmoord leidt.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Michiel Vos, Myrthe Hilkens, Nick & Simon en Ruud van Nistelrooy te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 176 werd uitgezonden op maandag 10 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie