Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 135

Aflevering 135

RTL Late Night

15-7-2016

| 1208 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Aandacht voor de aanslag in Nice. -John de Mol vertelt over het maatschappelijke belang van 'The Voice Kids'. -Nieuwslezeres Dionne Stax en presentator Harm Edens vertellen over hun bijzondere band met de Nijmeegse Vierdaagse. -Loona treedt op met haar grootste hits.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Terreurdeskundige twijfelachtig over noodtoestand Frankrijk
President Hollande heeft zonder zeker te weten dat de aanslag in Nice van terroristische aard was de noodtoestand opnieuw afgekondigd. Maar is dit nou wel een goede zet? Terrorismedeskundige Quirine Eijkman zet er haar vraagtekens bij.

'En toen zag ik allemaal lichamen liggen'
Gisteravond reed een vrachtwagen met hoge snelheid op een meningte in Nice in en veroorzaakte zo een dodenaantal van boven de 80. Sarah D'Ghoughi maakte de aanslag van dichtbij mee en vertelt over haar heftige ervaring.

Live-verbinding met correspondent in Nice
Gisteravond reed een vrachtwagen in op een menigte in Nice en vielen er meer dan 80 doden. Via een live-verbinding met RTL-correspondent Stefan de Vries wordt uitgezocht wat we tot nu toe weten en hoe de sfeer in Nice is.

Update over coup in Turkije
Eerder op de avond hoorde men schoten in Istanbul, Turkije. Het lijkt te gaan om een machtsovername door het leger. Marc Guillet is Turkije Correspondent en praat ons bij.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Harm Edens, John de Mol, Dionne Stax en Stefan de Vries te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 135 werd uitgezonden op vrijdag 15 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie