Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 108

Aflevering 108

RTL Late Night

8-6-2016

| 1720 x bekeken | 0 reacties
6
Met in deze uitzending: -Na de finale van Idols schuift de winnares aan. Ze sluit de show af met haar eerste eigen single. --'Orange is the New Black'-actrices Lea DeLaria en Yael Stone zijn te gast om over seizoen 4 te vertellen. -Cardioloog Ivo van der Bilt over het gebroken-hart-syndroom. -Ganzenruimer Arie den Hartog en directeur van Animal Rights Nederland Robert Molenaar schuiven aan

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Bijzonder: OITNB maakt een hoop los!
De serie Orange Is The New Black blijkt niet alleen impact te hebben op het leven van de spelers, maar ook op die van de kijkers. Actrices Yael Stone (Lorna Morello) en Lea DeLaria (Big Boo) vertellen welke impact het heeft op hun leven en die van de kijkers.

Seks met schroevendraaier
Al sinds haar start in 2013 is Orange Is The New Black razendpopulair. Ook in Nederland behoort deze serie tot de best bekeken series op Netflix. Volgende week start het vierde seizoen en dat belooft met een hoop nieuwe gevangenen en regel een heftige te worden! Actrices Yael Stone (Lorna Morello) en Lea DeLaria (Big Boo) blikken terug op voorgaande seizoenen, waaronder de seksscène van Big Boo met een schroevendraaier.

Discussie: dierenlevens voor vliegveiligheid?
Ganzen rondom Schiphol mogen niet meer worden vergast, zo bepaalde de rechter vandaag. Dierenbeschermers zoals Robert Molenaar zijn blij en hopen dat er nu eindelijk diervriendelijke methoden worden ontwikkeld om ze te verjagen. Echter stelt ganzenruimer Arie den Hertog dat door deze uitspraak de vliegveiligheid in het geding komt. Daarover gaan deze twee mannen in discussie met elkaar.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Arie den Hartog en Robert Molenaar te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 108 werd uitgezonden op woensdag 8 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble Black Five Days 5 dagen écht de beste aanbiedingen Bekijk nu!