Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 107

Aflevering 107

RTL Late Night

7-6-2016

| 1093 x bekeken | 0 reacties
7
Met in deze uitzending: -Tennisster Kiki Bertens wist vorige week de halve finales van Roland Garros te bereiken. Samen met haar coach Raemon Sluiter blikt ze terug op deze topprestatie. -Hoogleraar Anita Elberse vertelt over haar onderzoek naar The Walt Disney Studio's. Het entertainmentbedrijf beleeft zijn beste jaar ooit in de bioscoop. -Hillary Clinton lijkt na vannacht vrijwel zeker de eerste vrouwelijke presidentskandidaat in de Amerikaanse geschiedenis te gaan worden. Michiel Vos en Erik Mouthaan vertellen erover.

In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Waarom Walt Disney nog steeds kleine films maakt
Walt Disney was afgelopen jaar onwijs succesvol. Waarom dat zo is, legt Anita Elberse uit naar aanleiding van haar case study.

Humberto in de klas met LL Cool J en Channing Tatum
Afgelopen week volgde Humberto lessen aan Harvard onder leiding van Anita Elberse. Celebrities staan in de rij voor haar cursus en zodoende zat Humberto opeens in de les met Channing Tatum en LL Cool J.

'De vermoeidheid slaat nu echt toe'
Ondanks haar blessure speelde Kiki Bertens gewoon door. Dat, samen met de vele media-aandacht, hakt er nu in.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Erik Mouthaan, Raemon Sluiter en Michiel Vos te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 107 werd uitgezonden op dinsdag 7 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee