Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 107

Aflevering 107

RTL Late Night

6-6-2017

| 785 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

"Ik ben niet te dik, ik ben te kort voor m'n lengte"
Daphne Deckers is al 10 jaar columnist voor de VROUW. Om zo interessant mogelijk te blijven voor haar lezers schrijft ze vaak over herkenbare dingen. Bijvoorbeeld over 'The Big Check' bij mannen...

Schijt aan Trump
Mexico heeft de perfecte manier gevonden om schijt te hebben aan Trump...

Tips en tricks voor de perfect food-foto
Kim Feenstra en Bénine Bijleveld zijn het perfecte duo voor een kookboek: de een kan heerlijk koken en de ander maakt prachtige foto's. Maar hoe maak jij nou de perfecte foto? De dames geven een paar tips en tricks!

"Mannen die dit doen, doen dit niet bij 1 iemand"
Saskia Noort kijkt met bewondering naar de vrouwen die aangifte hebben gedaan tegen Bill Cosby. Dat moet in de toekomst eerder, hoe machtig iemand ook is. Maar waarom is het zo lastig voor een slachtoffer aangifte te doen?

Een tweekoppige bruinvis, schildpad of slang? Het kan allemaal!
Vandaag werd er een unieke ontdekking gedaan: een tweekoppige bruinvis. Maar hoe uniek is dit eigenlijk en komt dit vaker voor? Arjan Postma vertelt hier meer over.

In deze uitzending van RTL Late Night waren Daphne Deckers, Kim Feenstra, Arjan Postma en Saskia Noort te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 107 werd uitgezonden op dinsdag 6 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie