Uitzending
RTL Late Night - Aflevering 105

Aflevering 105

RTL Late Night

2-6-2017

| 1128 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Late Night onder andere:

Fantastisch: wát een enthousiasme!
Dierenpark Amersfoort opent op 8 juli haar nieuwe leeuwenverblijf. Hopelijk zijn de leeuwen net zo enthousiast als deze man!

Staren naar een ananas: trend of statement?
Op internet gaan foto's rond van mensen die staren naar een ananas. De grote vraag is: waarom?

Vader regisseert seksscène: "Is het zo goed, pap?"
Tijdens Cinema Erotica komen de meest legendarische, erotische filmscènes voorbij. Géza Weisz speelt in een film van zijn vader, waarin een intieme seksscène voorbijkomt. Dat maakt dat hij toch een beetje opziet tegen de première.

Zó ziet een goede seksscène eruit
Tijdens Cinema Erotica komen de meest legendarische, erotische filmscènes voorbij. Erotisch columniste Marith Iedema kijkt graag naar erotische films en deelt haar favoriet!

Hoe ongemakkelijk is een seksscène?
Tijdens Cinema Erotica komen de meest legendarische, erotische filmscènes voorbij. Hoe ongemakkelijk is het opnemen van zo'n scène? Acteur Géza Weisz vertelt hoe dat eraan toe gaat.

Pinkpop: niet alleen rock, maar ook Justin Bieber
Pinkpop slaat een nieuwe richting in. Naast rockartiesten, zijn ook Justin Bieber, Broederliefde en Ronnie Flex van de partij. Niet iedereen is het hiermee eens, maar fotograaf William Rutten komt al jaren op Pinkpop en kijkt juist uit naar deze verandering.

1 miljoen abonnees voor Portugees praten
Nienke maakt YouTube-video's waarin ze allerlei talen spreekt. Toen ze een filmpje uploadde waarin ze Portugees sprak, brak ze door!

In deze uitzending van RTL Late Night waren Alain Clark, Luuk Ikink, William Rutten en Geza Weisz te gast. De presentatie was in handen van Humberto Tan. Deze uitzending van het programma RTL Late Night met de titel Aflevering 105 werd uitgezonden op vrijdag 2 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie