Uitzending
RTL Boulevard - 9-2-2019

9-2-2019

RTL Boulevard

328 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Guus Meeuwis en Manon Meijers alweer 2,5 jaar keigelukkig
Guus Meeuwis is alweer 2,5 jaar keigelukkig met zijn vriendin Manon Meijers. Het stel woont inmiddels samen in Brabant en zit middenin de verbouwing van hun nieuwe miljoenenvilla.

Dorpje Sex Education wordt platgelopen
Reizen naar bekende locaties uit films en series worden steeds populairder. Van Harry Potter-tours door Londen, tot Lord of The Rings rondreizen in Nieuw Zeeland. En een nieuwe locatie dienst zich alweer aan: Wales van de serie Sex Education

Nederlandse jongen al bijna half jaar vast in Spanje
De vakantie van de 17-jarige Charly T. eindigt vorig jaar in de hel in een Spaanse cel. Twee Engelse meisjes beschuldigen hem van misbruik. Hij zit er nu bijna een half jaar in voorarrest.

Jonge kandidaten The Voice ontvangen ongepaste fanmail
Grote consternatie in de tweede liveshow van The Voice of Holland. Kandidaten Irene en Mikki, allebei 17 jaar oud, krijgen zeer ongepaste fanmail op hun social media accounts.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 9 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie