Uitzending
RTL Boulevard - 10-2-2019

10-2-2019

RTL Boulevard

290 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

'Dating apps zorgen er juist voor dat we alleen blijven'
Wie denkt dat swipen zo ongeveer de enige term is dat het online daten ons heeft opgeleverd zit er goed naast. Met begrippen als ghosting, tindstagramming, zombie-ing is het voor vrijgezellen amper bij te houden.

Stormi krijgt Chanel tas voor 1ste verjaardag
Dat Kylie Jenner het als 21-jarige miljardair er flink van neemt weten we allemaal wel, maar hoe ze gisteravond de eerste verjaardag van haar dochtertje Stormi heeft gevierd is ongelooflijk.

The Prodigy jaagt iedereen de stuipen op het lijf
The Prodigy vertelt het verhaal over een jongetje dat bezeten is door iets bovennatuurlijks. Geen 'nieuw' verhaal, maar we blijven massaal van dit soort horrorfilms smullen. Toch is er een verandering gaande in horrorland.

Het lievelingetje van The Queen schittert in zijn eigen film
Koning Willem Alexander heeft drie labradors: Skipper, Nala en Luna. Oud president Obama heeft Labradoodles Sunny en Bo. En in de nieuwe animatiefilm Corgi heeft de Britse Koningin een lievelingshondje: Rex.

Rapper Jebroer heeft zich de woede van de politie op zijn hals gehaald
De korpsleiding van de politie wil juridische stappen ondernemen tegen de makers van de nieuwste videoclip van Jebroer. Hierin is een wilde politieachtervolging te zien. De productiemaatschappij zou voorwaarden hebben geschonden, die waren gesteld voor het gebruik van spullen van de politie.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 10 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie