Uitzending
RTL Boulevard - 7-2-2018

7-2-2018

RTL Boulevard

1241 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Martijn Krabbé: Ik begrijp wel waarom Karin zo reageerde
Uitstel van Executie heeft gisteren behoorlijk de tongen losgemaakt. Martijn Krabbé en zijn team hielpen Karin om alles weer op de rit te krijgen, maar Karin reageerde ... iets anders dan verwacht.

Olcay heeft plannen met kickboksers Badr Hari en Hesdy Gerges
Voor het eerst na zijn gevecht met Rico Verhoeven én zijn gevangenisstraf staat Badr Hari weer in de schijnwerpers. Vandaag was de persconferentie voor het gevecht op 3 maart tussen de Bad Boy en zijn rivaal Hesdy Gerges. En Olcay vond dat de mannen wel wat vrolijks aan konden trekken.

De muziek in Fifty Shades zorgt voor rode oortjes in de bioscoop
Dinsdagavond was de première van Fifty Shades Freed. Buiten was het koud, maar binnen liepen de temperaturen snel op.

Peter R. de Vries: Als zelfs Sinterklaas niet meer veilig over straat kan
Volgens een actiegroep moest er een aanslag komen op Sinterklaas. De goedheiligman is gelukkig gespaard gebleven en het Openbaar Ministerie onderzoekt de zaak.

De sky is voor miljardair Elon Musk niet de limit
Sinds gisteren zweeft er een rode Tesla rond de aarde. Elon Musk lanceerde toen zijn Facon Heavy-raket, de krachtigste ter wereld.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op woensdag 7 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie