Uitzending
RTL Boulevard - 5-2-2018

5-2-2018

RTL Boulevard

577 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nicolette Kluijver tekent opnieuw bij RTL
Presentatrice Nicolette Kluijver heeft voor drie jaar bijgetekent bij RTL. Ze blijft aan de slag gaan voor Expeditie Robinson en RTL Boulevard. Ook gaat ze met John van den Heuvel een programma over online misbruik.

De Luizenmoeder vs. Voetbal Inside: hoe zit het met humor op tv?
Afgelopen zondag stemden maar liefst 3,5 miljoen mensen om half 9 af op NPO 3 voor de vierde aflevering van de Luizenmoeder. En weer was het lachen gieren brullen om de ene na de andere grove grap. We spraken Angela de Jong over de humor in de serie.

We kampen steeds vaker met een social media verslaving
Even een fotootje posten, likes checken, kijken wat je moeder gepost heeft. Social Media is een echte sluipkiller en mag in het rijtje met alcohol en drugs gezet worden. In het AD pleiten deskundigen voor een 'Facebook therapie.

Kylie Jenner is moeder geworden
We kunnen weer een extra telg toevoegen aan de Kardashian-Kendall clan. Kylie Jenner en haar vriend Travis Scott zijn donderdag ouders geworden van een mooi en gezond meisje.

Ronald: Justin Timberlake kan van een enorm stadion een klein clubje maken
Vannacht zette Justin Timberlake het stadion van the Minnesota Vikings op z'n kop tijdens de pauze van de Superbowl. Het werd een imposante greatest hits-show.

Het monsterproces tegen Willem Holleeder is begonnen
Vandaag was de eerste van minstens 55 zittingsdagen in het monsterproces tegen Willem Holleeder. Peter R. de Vries en John van den Heuvel praten ons bij.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 5 februari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie