Uitzending
RTL Boulevard - 6-10-2017

6-10-2017

RTL Boulevard

528 x bekeken | 0 reacties
6
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Heimelijk genoegen: volwassen mannen verkleed als My Little Pony
Donderdag gaat de nieuwe My Little Pony-film draaien in de bioscoop. Wat niet veel mensen weten, is dat achter deze onschuldige animatiefilm een subcultuur schuilgaat van volwassen mensen die zich verkleden als pony's.

Peter R. de Vries somber over lot Anne Faber
De zoektocht naar Anne Faber gaat onverminderd door. Vandaag kamt de politie weer een groot gebied uit in de hoop meer te weten te komen over de verdwijning van de 25-jarige Utrechtse. Inmiddels is bekend dat de jas die eerder deze week gevonden werd inderdaad van haar is.

'Eberhard was een echte burgervader'
Bekend Nederland reageert verdrietig op het overlijden van de Amsterdamse burgemeester Eberhard van der Laan. Hij zal enorm worden gemist in de hoofdstad.

Amsterdam huilt na overlijden Eberhard van der Laan
De burgemeester van Amsterdam, Eberhard van de Laan, is gisteravond op 62-jarige leeftijd overleden aan de gevolgen van longkanker. Het verdriet van de Amsterdammers is groot, maar ook buiten de hoofdstad was Eberhard zeer geliefd. RTL Boulevard staat stil bij zijn overlijden.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 6 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie