Uitzending
RTL Boulevard - 5-10-2017

5-10-2017

RTL Boulevard

581 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Geer weer op bres voor eenzame oudjes: 'Ga potver een keer langs bij ze langs!'
Morgen is het Nationale Ouderendag waarbij de wensen van ouderen in vervulling gaan. Iets wat helemaal in het straatje ligt van de oude rotten in het vak Geer & Goor.

'Familie Anne Faber houdt rekening met het ergste'
Het is morgen al een week geleden dat de 25-jarige Anne Faber spoorloos verdween tijdens een fietstocht. De familie van Anne doet vandaag een emotionele oproep.

Model knipt voor niks haar af: 'Het is je werk, niet klagen'
Twaalf uur lang in het vliegtuig zitten om voor een groot merk op de catwalk te schitteren, daar je haar speciaal voor afknippen en vervolgens toch afgezegd worden... Het overkwam model Louise Parker, die woest is.

Erik Mouthaan spreekt Hillary Clinton: ?Ze was wel op haar hoede?
Amerika-correspondent Erik Mouthaan heeft het voor elkaar gekregen om als enige van het hele Nederlandse journaille een uitgebreid en exclusief interview te houden met de one and only Hillary Clinton. En wij kregen de allereerste beelden.

De presentatie was in handen van Beau van Erven Dorens, Luuk Ikink, Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Miljuschka Witzenhausen en Nicolette Kluijver. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 5 oktober door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie