Uitzending
RTL Boulevard - 6-7-2015

6-7-2015

RTL Boulevard

1056 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

'Doop Charlotte eerbetoon aan Diana'
De Britse prinses Charlotte verscheen zondag voor het eerst sinds haar geboorte weer in het openbaar. Terwijl de familie te voet arriveerde, werd de kleine prinses in stijl naar haar eigen doopfeest gereden.

'Cor Bakker is meer dan brave pianist'
Na elf seizoenen lijkt het of alle bekende Nederlanders zich al een keer voor De Leeuw hebben gegooid in Ranking The Stars. Toch heeft Paul ook dit jaar weer genoeg sterren gevonden om champagne te nippen en flinke sneren uit te delen.

Grondig onderzoek naar rel Tussen Kunst en Kitsch
Er is een flinke rel ontstaan rondom het AVROTROS-programma Tussen Kunst en Kitsch. Aanleiding is een twijfelachtige taxatie van een astrolabium, dat is een kostbaar navigatie-instrument.

Fans hebben voor even Amy Winehouse terug
Het is bijna vier jaar geleden dat Amy Winehouse dood werd gevonden in de slaapkamer van haar appartement. De documentaire Amy schijnt met exclusieve beelden nieuw licht over het leven van het kwakkelende nachtegaaltje en haar weg naar de afgrond

Social snacks maandag 6 juli
Sterren hebben weer flink wat nieuwtjes het wereldwijde web op geslingerd. Bekijk de leukste hier.

Actrice Bea Meulman overleden
Triest nieuws op deze mooie zomerse dag. Actrice Bea Meulman is overleden. Dat vertelt entertainmentdeskundige Marjolein Keuning in RTL Boulevard.

Droom Tom Dumoulin spat uiteen
De droom van de gele trui voor de Nederlander Tom Dumoulin is uiteen gespat. Op zestig kilometer voor de streep raakte hij betrokken bij een zware valpartij en daarna moest hij de Tour verlaten.

'Nederland is een pooierparadijs'
De 21-jarige Armin A. kreeg donderdag twee jaar celstraf aan zijn broek, omdat hij een zestienjarig meisje had gedwongen om betaalde seks te hebben met tachtig mannen in een Valkenburgs hotel. Volgens Maria Genova is die straf veel te laag. Ze schreef er een boek over.

Coffeeshophouder overvallen voor deur zaak
Een coffeeshophouder in Haarlem kreeg vanmorgen de schrik van haar leven toen ze voor haar zaak werd overvallen door twee mannen.

Ronald de Jong breekt lans voor de politie
Het is inmiddels weer wat rustiger in de Haagse Schilderswijk, maar over de rellen van de afgelopen week wordt nog flink nagepraat. Ambulanceverpleegkundige Ronald de Jong schreef een pakkende column waarin hij het opneemt voor oom agent.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 6 juli door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie