Uitzending
RTL Boulevard - 30-6-2015

30-6-2015

RTL Boulevard

977 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Mogelijk financiŽle gevolgen koning bij Grieks faillissement
Nog een paar weken en dan vertrekt de koning waarschijnlijk met z'n gezin naar de vakantievilla in Griekenland. Maar behalve zonnebrandcreme en een zwembroek moet Willem-Alexander ook flink wat contanten meenemen!

Dames, zou houd je je razorbacks uit het zicht
De zomerhitte komt eraan en daarom heeft Manon Meijers nog een handige fashion hack voor de dames om de zogehete razorbacks uit het zicht te houden. Dat zijn tops met alleen een stuk stof in het midden op de rug.

Stylist Manon Meijers verrast ernstig ziek meisje
Onze lifestyledeskundige Manon Meijers komt door haar werk als stylist op veel plekken en maakt bijzondere dingen mee. Zo was ze laatst een dag op pad voor de stichting Make a Wish!

Stylist Manon Meijers geeft kledingtips tegen hitte
Ineens is daar de hittegolf. Paniek bij menig vrouw en man, want wat trek je nou aan met deze extreme warmte?

Social Snacks dinsdag 30 juni
De sterren hebben weer flink wat nieuwtjes het wereldwijde web op geslingerd. Bekijk de leukste hier

Ruben en Tijl samen terug op tv
Na maanden van speculatie mag het grote nieuws naar buiten: Ruben Nicolai en Tijl Beckand slaan de handen weer ineen en gaan aan de slag als wetenschappers. De spectaculaire show 'Professor Nicolai & Dr. Beckand' is vanaf vrijdag 28 augustus 2015 te zien bij RTL 4.

Ted 2 bijna in premiŤre
Het succes van de film Ted, de boerende grove beer smaakt naar meer. En dus is het tijd voor Ted 2. Deze keer trouwt de beruchte beer met zijn grote liefde. En de tortelduifjes willen niks liever dan een kindje...

BN'ers maken eerste ritje in nieuwe achtbaan Efteling
Het sprookjes park de Efteling is weer een attractie rijker. Na de Python, vliegende Hollander en Joris en de Draak suis je nu door het verhaal van de hebzuchtige Mijnbaron. Radio DJ's Giel Beelen en Domien Verschuur zijn groot fan van De Efteling en mocht samen met nog ander BN'ers als eerste een ritje maken in 'De Baron 1898'.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 30 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie