Uitzending
RTL Boulevard - 5-1-2015

5-1-2015

RTL Boulevard

868 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Successerie The Blacklist weer van start
Na een succesvol eerste seizoen krijgt het FBI-team van The Blacklist het vanavond weer zwaar voor de kiezen in seizoen twee.

Dit zijn de nieuwste fitnesstrends van 2015
Het is januari en dus is een groot deel van Nederland weer druk bezig met dat ene goede voornemen; afvallen! Voor wie er een figuur wil van een topmodel is er nu een nieuwe fitnesstrend; de Barre work-out.

Nikkie Plessen klaar voor nieuwe modeshow
Het Nederlandse modeseizoen staat weer voor de deur en onze eigen Nikkie Plessen trapt het morgen af met haar modeshow.

Kijkcijferclash RTL en NPO
Ik weet niet wat u dit weekend precies gedaan heeft, maar de kans is groot dat de tv aanstond. Want er is heel, HEEL veel tv gekeken.

Britse prins Andrew verwikkeld in seksschandaal
Het is crisis aan het Britse hof. Vorige week werd bekend dat Prins Andrew's naam wordt genoemd in een seksschandaal. Hoewel hij beweert onschuldig te zijn is er van de reputatie van Andrew inmiddels weinig over.

'Dom Bontje' Natasja steekt hand in eigen boezem
Het is een soort nieuwjaarstraditie; een bekende Nederlander die de titel 'Dom Bontje' krijgt voor het dragen van echt bont. Vandaag werd de titel wederom uitgereikt en dit keer aan Natasja Froger.

Welke bekende Nederlander gaat er met de Loden Leeuw vandoor?
Vanavond wordt voor de dertiende keer in het programma Radar de Loden Leeuw uitgereikt. De prijs voor de aller-irritantste reclame en irritantste BN'er in een reclame op de buis van het afgelopen jaar.

Richard Krajicek geeft startsein inschrijving Koningsspelen
In het nieuwe jaar is het ook weer tijd voor nieuwe Koningsspelen. Vandaag gaf Richard Krajicek het startsein voor de inschrijvingen.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 5 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie