Uitzending
RTL Boulevard - 4-3-2016

4-3-2016

RTL Boulevard

827 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Comeback Rolf Wouters bij presentatie TV Beelden
Volgende week keert een oude bekende terug op de televisie. Rolf Wouters maakt namelijk zijn televisiecomeback. Hij presenteert samen met Quinty Trustfull de uitreiking van de tvbeelden, zo onthult de presentatrice vrijdag op Instagram.

Nieuwe kunsttrend: opgezette dieren
Darwin, Sinke en van Tongeren, dat is een duo en de twee heren zetten de meest exotische dieren op tot prachtige kunstwerkjes. En nu hebben ze een bijzonder nieuw project waarin ze dode dieren in volle glorie fotograferen.

Seizoen 4 House of Cards stelt niet teleur
De fans van House of cards hebben heel lang naar deze dag uitgekeken, het vierde seizoen is vandaag in zijn geheel online gezet. En dit keer komt de serie wel heel dicht bij de reatiteit van de echte presidentsverkiezeingen.

Topkok Yotam Ottolenghi kookt in Rijksmuseum
Het Rijksmuseum nodigt traditie getrouw ieder seizoen een wereldberoemde chef uit uit om een potje te komen koken in het restaurant RIJKS.

'Douwe Bob moet hiermee kunnen scoren'
Jan Smit durft er bijna zijn hand voor in het vuur te steken dat Douwe Bob wel eens heel hoog kan gaan eindigen met zijn 'killer song' Slow Down.

Iedereen lyrisch over Songfestivallied Douwe Bob
We hebben er ZO lang op gewacht maar vandaag was het eindelijk zover. Douwe Bob presenteerde zijn nummer voor het songfestival. En de reacties zijn lovend!

Paul Haarhuis geschokt door dood tennismaatje Koen Everink
Tennisvriend Paul Haarhuis staat vanochtend perplex als hij hoort over de de dood van Koen Everink. Hij kent de zakenman al jaren en spreekt hem regelmatig.

Zakenmiljonair Koen Everink vermoord
Koen Everink is door een misdrijf om het leven gekomen. Een onderzoek naar de omstandigheden waaronder hij om het leven kwam zijn nog in volle gang.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op vrijdag 4 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie