Uitzending
RTL Boulevard - 3-3-2016

3-3-2016

RTL Boulevard

597 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Brie Larson, van Disneyster tot Oscarvamp
Actrice Brie Larson speelt in de boekverfilming Room een liefdevolle moeder die met haar zoontje opgesloten zit in een ruimte van 3 bij 3. Na een Golden Globe en een Bafta, won Brie afgelopen weekend de allesgrootste filmprijs voor deze heftige rol.

Misstanden in gevangenis: 'De nachtmerrie van elke bewaarder'
Er is flink wat onrust in de Nederlandse bajes. In de gevangenis van Alphen aan den Rijn waren meerdere incidenten, met als absoluut dieptepunt een steekpartij waarbij een bewaker gewond raakte. En dit lijkt slechts het topje van de ijsberg. Wij spreken een gevangenisbewaarder.

Lil Kleine verrast staatssecretaris met gouden plaat
Het debuutalbum van Lil' Kleine verkoopt als een tierelier, in drie weken tijd is de gouden status bereikt. En daarvoor heeft de rapper hulp gekregen vanuit Den Haag.

Wildwest-taferelen in Rotterdam
Wildwest-taferelen in Rotterdam, want de stad wordt geteisterd door schietpartijen met automatische wapens. Politie en justitie zetten nu alles op alles om er een eind aan te maken.

Heel Holland Bakt voorlopig zonder Martine Bijl
Het grote succes van Heel Holland Bakt is mede te danken aan het even vriendelijke als gortdroge commentaar van presentatrice Martine Bijl. Maar het programma zal het nu zonder die troefkaart moeten doen.

Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 3 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie