Uitzending
RTL Boulevard - 31-1-2023

31-1-2023

RTL Boulevard

812 x bekeken | 0 reacties
5
Met in deze uitzending: -We zijn bij de première van de verfilming van de serie Klem. -Prinses Beatrix is vandaag 85 jaar geworden. -Nienke Plas vertelt over dochtertje die hartoperatie moest ondergaan. -Oud-winnares van The Voice Kids Fabiënne is terug van weggeweest.

In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Nienke Plas neemt fans mee in emotionele rollercoaster
Actrice en vlogger Nienke Plas en haar man Resley krijgen de schrik van hun leven als hun twee maanden oude dochtertje Harley een hartafwijking blijkt te hebben. De kleine meid moet zo snel mogelijk geopereerd worden, zo vertellen de artsen. In een bijzonder openhartige vlog nemen ze ons mee in de chaotische en emotionele afgelopen dagen.

René le Blanc slaat handen ineen met oud schrijfteam André Hazes
Het was even stil rond zanger Le Blanc maar hij is er weer. Zo komen er nieuwe hitjes aan en hij heeft een nieuw schrijversteam. En niet zomaar eentje: het is het oude schrijfteam van André Hazes.

Oud-winnares The Voice Kids scoort hit na moeilijke periode
Ze won de allereerste editie van The Voice Kids, maar raakte daarna in een diep dal. Een drugsverslaving en foute vrienden hielden Fabienne Bergmans van het rechte pad af. Inmiddels is ze terug met nieuwe muziek en tikt ze samen met Bilal Wahib een hit binnen met 'Ik Space'.

Dader steekpartij sparerib-restaurant 'compleet ontspoord'
Wat een gewone vrijdagavond in een sparerib-restaurant in Beverwijk moest worden, eindigt op 28 mei 2021 in een verschrikking. Die avond vindt de politie daar drie neergestoken medewerker, waarvan één al niet meer leeft. Ze houden in de nabije buurt een gewonde man aan. In de rechtbank van Haarlem was vandaag de inhoudelijke behandeling van deze dodelijke steekpartij.

Het doek valt voor Klem: 'Ik vind het wel even slikken'
Na drie succesvolle seizoenen, sluit de hitserie 'Klem' het verhaal van de keurige Hugo en oud-bajesklant Marius af met een hopelijk net zo'n succesvolle speelfilm. In het langverwachte slotstuk reizen Jacob Derwig, Georgina Verbaan en Barry Atsma af naar Toscane en dat heeft nogal wat voeten in aarde.

'Top 2000 a Gogo zonder Matthijs was verre van ideaal'
Sinds het artikel in de Volkskrant over de angstcultuur bij 'De Wereld Draait Door' is het oorverdovend stil rondom Matthijs van Nieuwkerk. Maar die stilte wordt nu verbroken door collega-presentator van Top 2000 a Gogo en vaste gast van DWDD: Leo Blokhuis. Al 20 jaar werkt hij samen met Matthijs en op de rode loper liep ie bij ons gister compleet leeg.

Staatsbezoek is hard werken voor Amalia: 'Heb met haar te doen'
De Oranjes trekken vandaag hun wandel- & dansschoenen uit de kast want hoewel oma Beatrix ondertussen moederziel alleen 85 verjaardagskaarsjes uitblaast, werken Willem-Alexander, Maxima en Amalia zich in het zweet tijdens een hike door het Arikok National Park en gaan de voetjes van de vloer op het Bon Bini Festival op Aruba.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op dinsdag 31 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie