Uitzending
RTL Boulevard - 26-1-2023

26-1-2023

RTL Boulevard

933 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Even niet smeren: skin detox doet wonderen voor je huid
Je lichaam is een tempel en daar moet je goed voor zorgen. Dus een crŤme hier en daar is wat volgens veel mensen helpt. Maar nee! Je kan beter al je producten weggooien, want het is tijd voor een skin detox. Leco van Zadelhoff (54) vertelt waarom je juist nu hieraan moet beginnen.

Meilandjes volop aan het verbouwen: 'Begint vorm te krijgen'
Stilzitten komt niet voor in het woordenboek van de familie Meiland. Dit keer werken ze zich in het zweet voor hun gloednieuwe Bed & Breakfast. En van al dat klussen krijg je natuurlijk trek, maar gelukkig is Aan Bade (38) in de buurt met lunch en meteen de boel even komt inspecteren.

Juvat Westendorp en Holly Mae Brood spelen hoofdrol in nieuwe comedy
Juvat Westendorp (33) en Holly Mae Brood (28) gaan de hoofdrollen spelen in de nieuwe komedie 'De Break-Up Club'. Ook zijn er rollen voor onder andere Oscar Aerts (330, Birgit Schuurman (45) en Cynthia Abma (53). De opnames zijn inmiddels van start gegaan en wij spraken de twee hoofdrolspelers.

Na Westlife en Boyzone is er nu Boyzlife en in april komen ze naar Nederland
Was je ooit fan van Westlife en Boyzone? Nou, ga dan even goed zitten: Keith Duffy (48) van Boyzone en Brian McFadden (42) van Westlife slaan hun handen ineen en komen naar Nederland.

Erik Van Looy wilde 'al heel lang' meedoen aan De Slimste Mens
In Nederland hebben we Philip Freriks (78) als presentator van 'De Slimste Mens', in BelgiŽ is dat Erik Van Looy (60). Met al die ervaring gaat de Belg nu ook bij ons aan de slag. Niet als quizmaster, maar als kandidaat.

Nabestaanden schietpartij Zwijndrecht 'leven tussen hoop en vrees'
De nabestaanden van de schietpartij in Zwijndrecht zijn radeloos. Een moeder en dochter worden afgelopen zaterdag neergeschoten, vermoedelijk door de voortvluchtige Minh Nghia Vuong. De politie, zoekt met man en mach naar deze zogenoemde 'Lucky'. Er wordt nu zelfs 30.000 euro uitgeloofd voor de gouden tip. Clarice Stenger praat ons bij over deze klopjacht.

Annemarie de Kunder zwemt met de Oranjes in Bonaire: 'Daar slapen ze'
Vrijdag gaat het bezoek van prinses Amalia (19), koning Willem-Alexander (55) en koningin MŠxima (51) van start aan het Caribisch deel van het koninkrijk. De reis is bedoeld om Amalia kennis te laten maken met de eilandengroep. Het koninklijke gezelschap begint morgen op Bonaire en daar is onze eigen royaltyverslaggever Annemarie de Kunder natuurlijk bij.

Prins Andrew door zijn broer Charles uit het paleis gezet
De woningnood komt ook voor prins Andrew (62) heel erg dichtbij. Na eind vorig jaar zijn kantoor uitgezet te zijn in Buckingham Palace door zijn broer Charles (74), moet hij nu ook zijn suite verlaten. De koning heeft Andrew volgens bronnen duidelijk gemaakt dat Buckingham Palace geen plaats is voor hem.

'Yvonne Coldeweijer kan juridisch gezien wegkomen met lekken telefoongesprek Jaimie Vaes'
In april van 2022 is Nederland in shock als Yvonne Coldeweijer (36) op haar juicekanaal beelden deelt waarop Lil Kleine (28) zijn verloofde Jaimie Vaes (33) mishandeld. Woensdagavond wordt duidelijk dat Jaimie zelf de beelden gelekt heeft. Rob Goossens (32) vindt er wat van.

Wordt Andrť Hazes weer gevolgd voor een documentaire?
Terwijl de hele familie Hazes overhoop ligt met rechtszaken en snacks die niet meer bij de naam genoemd mogen worden, probeert Andrť (29) die beloofde draad verder op te pakken.†Dat doet hij aan de hand van een schrijverskamp, waar ook camera's bij zijn.

De presentatie was in handen van Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga, Vivienne van den Assem en Rick Brandsteder. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op donderdag 26 januari door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie