Uitzending
RTL Boulevard - 30-5-2020

30-5-2020

RTL Boulevard

309 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Brickmaster Bas vertelt over zijn wilde tijd in Lego Masters
Het zinderende eerste seizoen van 'Lego Masters' komt aan haar eind en het is een wilde rit geweest voor de deelnemers. Brickmaster Bas is in ieder geval tevreden.

All You Need Is Love komt aan zijn einde en Robert blikt terug
Het was een bewogen seizoen voor 'All You Need Is Love'. De gebruikelijke ontmoetingen konden niet en bijna alles ging via Zoom, wat voor presentator Robert ten Brink behoorlijk gek voelde. Maar hij heeft vooral zin in de nieuwe kerstspecials.

Robert ten Brink geeft Rick Brandsteder advies als opvolger Dr. Love
Rick Brandsteder heeft inmiddels flink wat ervaring opgedaan met liefdesprogramma's en zou graag in de voetsporen willen treden van Robert ten Brink. Maar zo makkelijk gaat dat niet, laat de 'All You Need Is Love'-presentator weten.

Robert ten Brink geeft Rick Brandsteder advies als opvolger Dr. Love
Rick Brandsteder heeft behoorlijk wat ervaring met liefdesprogramma's en gaf laatst aan wel in de voetsporen van Robert ten Brink te willen treden. Maar zo makkelijk gaat dat niet, laat de 'All You Need is Love'-presentator weten.

Waarom Anouk besloot wr in zelfquarantaine te gaan
De versoepelende maatregelen rondom het coronavirus hebben er bij Anouk voor gezorgd dat ze toch heeft besloten weer in haar eentje in zelfquarantaine te gaan. De zangeres legt uit waarom en Diederik Jekel vertelt of het nut heeft.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zaterdag 30 mei door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie
Knibble 5 jaar Ons broertje is jarig en trakteert! Vind het gouden eikeltje op Knibble en win prachtige prijzen! Zoek mee