Uitzending
RTL Boulevard - 1-6-2020

1-6-2020

RTL Boulevard

328 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Barry Atsma: 'Noortje maakt zich geen zorgen om mijn intieme filmscènes'
De Nederlandse acteur die voorlopig voldoende werk heeft, is Barry Atsma. De Duitsers lopen met hem weg en omdat acteren daar wel toegestaan is, heeft hij het hartstikke druk. Maar maakt zijn vriendin Noortje Herlaar zich geen zorgen om zijn intieme scènes?

Alkan ?klü heeft kippenvel tijdens protest: 'We willen onze stem laten horen'
Vandaag verzamelden vele Nederlanders zich op de Dam in Amsterdam om te protesteren tegen politiegeweld. RTL Boulevard sprak met BN'ers over dit onderwerp.

Charly Luske opgelicht via WhatsApp: zo voorkom je dat het jou gebeurt
Charly Luske is voor 1260 euro opgelicht via WhatsApp. Veel mensen denken misschien: 'dit overkomt mij niet', maar oplichters gaan zo slim te werk dat het jou wl kan overkomen. Peter R. de Vries legt uit hoe je kunt voorkomen dat je zelf het slachtoffer wordt.

Zoon van Andrea Bocelli is klaar om de wereld te veroveren
Hij is 22 jaar, bloedje knap n zingt de sterren van de hemel. Matteo Bocelli, de zoon van Andrea Bocelli, treedt nog voor hij zijn opleiding heeft afgerond in de voetsporen van zijn vader.

Thierry Baudet vindt anderhalve meter afstand houden niet nodig
Na een stop van drie maanden hebben horecazaken de deuren geopend. Thierry Baudet steekt Volendamse ondernemers een hart onder de riem. Dries Roelvink spreekt hem op de dijk en vraagt hem naar zijn mening over de anderhalvemetersamenleving.

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey, Marieke Elsinga en Vivienne van den Assem. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op maandag 1 juni door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie