Uitzending
RTL Boulevard - 28-3-2021

28-3-2021

RTL Boulevard

378 x bekeken | 0 reacties
5
In deze uitzending van RTL Boulevard onder andere:

Gal Gadot zorgt voor Nederlands tintje in Wonder Woman-film
Vier jaar geleden scoorde de superheldenfilm 'Wonder Woman' de pannen van het dak. Deel twee werd al snel aangekondigd, maar door de lockdown werd 'ie steeds maar uitgesteld. Nu, zo'n 1,5 jaar later dan gepland, ziet hij eindelijk het levenslicht. Wij spraken met hoofdrolspeelster Gal Gadot (35).

Nieuwe docu brengt eeuwige littekens grooming in beeld
De 36-jarige Gwen van de Pas wordt op haar 11e door een volwassen lid van haar zwemvereniging seksueel misbruikt. Als dit na een paar stopt, is de nachtmerrie natuurlijk nog niet voorbij. In haar eigen documentaire 'Groomed' zien we hoe Gwen 25 jaar later antwoord probeert te vinden op haar vragen.

Kees Tol over ruzie met Jan Smit: 'Op betere voet verder'
Jan Smit is pas 35 jaar, maar zit dit jaar wl alweer 25 jaar het vak. Maar uit de aflevering van 'Hoge Bomen' bleek zaterdagavond maar weer, dat er nog genoeg dingen zijn die we nog niet wisten van de Volendamse zanger.

Voetballen met publiek nog onwennig voor Nederlands elftal
Het Nederlands voetbalelftal speelde gisteren de tweede WK-kwalificatiewedstrijd van het jaar. Heel belangrijk voor de voetbalfans, maar k voor de rest van het land. Het was namelijk k een Fieldlab-experiment.

Sinan heeft nog iets goed te maken met Francis na De Verraders
In de bloedstollende derde aflevering van 'De Verraders' moeten Jrgen Raymann (54) en Sinan Can (43) het veld ruimen. De twee onschuldige kunnen er nu gelukkig om lachen.

'Politie had in situatie Urk moeten ingrijpen'
Bij kerkdiensten in Urk en Krimpen aan den IJssel zijn vanmorgen enkele journalisten aangevallen die door verslag deden. In Urk werd zelfs een PowNed-verslaggever aangereden. Hoe heeft het zover kunnen komen?

De presentatie was in handen van Ruben Nicolai, Bridget Maasland, Eddy Zoey en Marieke Elsinga. Deze uitzending van het programma RTL Boulevard werd uitgezonden op zondag 28 maart door RTL4.
(ter verificatie, je kunt ook inloggen) Plaats reactie